Facebook Pixel Απίστευτη ανατροπή στον ΠΑΟΚ: «Μένει» ο Μίχελ - Ποιος «απειλεί» τον Μπράνκο - Φήμη για Βρύζα
| 2018-11-14 10:12:00

Απίστευτη ανατροπή: «Μένει» ο Μίχελ - Ποιος «απειλεί» τον Μπράνκο - Φήμη για επιστροφή-βόμβα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτη ανατροπή: «Μένει» ο Μίχελ - Ποιος «απειλεί» τον Μπράνκο - Φήμη για επιστροφή-βόμβα

Τρομερά πράγματα στην Τούμπα. Διάβασε και θα τραβάς τα μαλλιά σου!

Μπορεί το «διαζύγιο» με τον Λούμπος Μίχελ να ανακοινώθηκε ξαφνικά χθες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ήταν στην ουσία μία φυσιολογική εξέλιξη με βάση τον ρόλο που είχε τελευταία στην ομάδα ο παλαίμαχος ρέφερι.

Ο Λούμπος Μίχελ είχε πάψει εδώ και καιρό να εκτελεί τα καθήκοντά του με τον τρόπο που του έκανε την περσινή σεζόν, ενώ ήταν τις περισσότερες φορές «άφαντος» από τα δρώμενα της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μοναδική του παρουσία φέτος ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Καραϊσκάκης», όπου είχε προκαλέσει με τις χειρονομίες που είχε κάνει προς την εξέδρα.

Ήταν θέμα χρόνου, λοιπόν, να παρθεί η επίσημη απόφαση για την αποχώρηση του Σλοβάκου από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κι αυτό έγινε την περασμένη Κυριακή, όταν ενημερώθηκε σχετικά από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη. Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι ο Λούμπος Μίχελ είχε «φλερτάρει» πολλές φορές την τελευταία διετία με την απόλυση σε περιόδους κρίσης.

Πάντως, ο Λούμπος Μίχελ δεν αναμένεται να σπάσει τους δεσμούς του με τον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος προσέχει πολύ το προφίλ του και δε θέλει να το «τσαλακώσει» με αυτό το «διαζύγιο». Γι’ αυτό έχει συμφωνήσει να παραμείνει ως «εξωτερικός σύμβουλος» της ΠΑΕ, κάτι που είχε συμβεί παλαιότερα και με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Μάλιστα, μετά την αποχώρησή του ο παλαίμαχος ρέφερι ισχυριζόταν ότι θα εξακολουθεί να έχει λόγο για μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ, αν και κάτι δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ανανεώσεις και... Βρύζας

Πλέον, τα καθήκοντα του Λούμπος Μίχελ θα τα αναλάβει ο Μάριο Μπράνκο, ο οποίος έχει χαμηλό προφίλ, δουλεύει όλο αυτόν τον καιρό αθόρυβα, έχοντας κερδίσει τους πάντες στην «ασπρόμαυρη» διοίκηση.

Ο Πορτογάλος καλείται να καταπιαστεί άμεσα και με το πολύ δύσκολο ζήτημα των ανανεώσεων, καθώς παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση σε αρκετές περιπτώσεις που δεν έχουν κλείσει και «καίνε» τον ΠΑΟΚ, όπως αυτή του Δημήτρη Πέλκα.

Στο μεταξύ, κάποιες φήμες αναφέρουν ότι η αποχώρηση του Λούμπος Μίχελ και το κενό που δημιουργεί στο οργανόγραμμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν αποκλείεται να ανοίξει το δρόμο της επιστροφής στον Ζήση Βρύζα, ο οποίος αποχώρησε από την Εθνική ομάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γι’ αυτό «έφαγε» τον Λάζαρο - Κοροϊδεύει τον κόσμο ο παλαίμαχος - Μόνο λάθος το... ερείπιο του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags