Facebook Pixel Ξαφνικό «ντου» Παϊρόζ στον Παναθηναϊκό - Τα… σαρώνει όλα - «Άφωνοι» Νταμπίζας-Δώνης
| 2018-11-14 13:58:00

Αποκάλυψη: Ξαφνικό «ντου» Παϊρόζ - Τα… σαρώνει όλα - «Άφωνοι» Νταμπίζας-Δώνης - Κινήσεις-φωτιά

του Νίκου Στεργίου
Αποκάλυψη: Ξαφνικό «ντου» Παϊρόζ - Τα… σαρώνει όλα - «Άφωνοι» Νταμπίζας-Δώνης - Κινήσεις-φωτιά

Θα γίνει… πανηγύρι. Τι φοβερό ετοιμάζει ο «άφαντος» Ταϊλανδός;

Τέσσερις μεταγραφές προβλέπει το πλάνο ενίσχυσης στον Παναθηναϊκό ενόψει Γενάρη, σύμφωνα με σημερινά «πράσινα» ρεπορτάζ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει βάση, τουλάχιστον με την υπάρχουσα διοικητική κατάσταση.

Μην ξεχνάμε ότι στο Τριφύλλι έχουν επιβληθεί σοβαροί περιορισμοί για τις μεταγραφές, κάτι που δεν επιτρέπει να γίνουν τόσες κινήσεις κι ενώ ο σύλλογος βρίσκεται σε καθεστώς εξυγίανσης.

Αντιθέτως, το… ρεαλιστικό πλάνο προβλέπει να γίνουν 1-2 κινήσεις τον Ιανουάριο που θα είναι σημαντικές και θα αφορούν την 11άδα. Μάλιστα, οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν ήδη στο μυαλό τους την απόκτηση ενός στόπερ κι ενός εξτρέμ, μιας και οι υπάρχοντες δείχνουν να μην μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω (ο Γιάννης Μπουζούκης λογίζεται περισσότερο ως επιτελικός), ενώ έχει προκύψει και το θέμα με τους συχνούς τραυματισμούς του Αντονί Μουνιέ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να προχωρήσουν σε αγορά για τη μεταγραφή του ακραίου επιθετικού. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει φτιάξει μία λίστα με στόχους, η οποία δεν περιλαμβάνει μόνο νεαρούς άσους από την Ελλάδα.

Ο παλαίμαχος στόπερ κοιτάζει και παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, οι οποίοι μπορούν να αποκτηθούν πιο εύκολα τον Γενάρη. Τουλάχιστον δύο τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, άνω των 23, είναι στο «στόχαστρό» του, ενώ μπορεί να αποκτηθεί μόνο ο ένας.  

Ενεργός ο Παϊρόζ

Στο μεταξύ, όσον αφορά τα σενάρια που αναφέρουν ότι ο Παϊρόζ Πιενγμποσάντ είναι… εξαφανισμένος, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Ταϊλανδός επενδυτής ήταν στην Ελλάδα το προπερασμένο Σαββατοκύριακο, δούλεψε για την ομάδα, ενώ τσέκαρε μέχρι και τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Όλα δείχνουν, δηλαδή, ότι δεν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με το deal της μεταβίβασης των μετοχών, ενώ δεν αποκλείεται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο νέος ιδιοκτήτης να κάνει… αισθητή την παρουσία του. Κι αν όντως αποφασίσει να βοηθήσει μεταγραφικά την ομάδα, τότε όντως δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να προχωρήσουν σε περισσότερες κινήσεις ενίσχυσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Φωτοβολίδα» από τη FIFA για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - Απίστευτη εξέλιξη, πανηγυρίζουν στο λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags