Facebook Pixel Sportdog.gr | Παρουσιάστηκε ο Παντελίδης από τον Άρη: «Αυτός είναι ο στόχος μου στην ομάδα»
| 2018-11-14 14:04:00

Παρουσιάστηκε ο Παντελίδης από τον Άρη: «Αυτός είναι ο στόχος μου στην ομάδα»

Sportdog Team
Παρουσιάστηκε ο Παντελίδης από τον Άρη: «Αυτός είναι ο στόχος μου στην ομάδα»

Και με τη βούλα προπονητής των Κίτρινων.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, παρουσίασε σήμερα το νέο τεχνικό των Κιτρίνων, Σάββα Παντελίδη στην αίθουσα Τύπου του «Κλ. Βικελίδης».

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο νέος τεχνικός του Άρη:

«Ξέρουμε γιατί είμαι εδώ, ποιος είναι ο λόγος. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Γνωρίζω τις απαιτήσεις, την πίεση, αλλά είμαι έτοιμος  γι΄ αυτό» σημείωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω σκοπό να αλλάξω πολλά πράγματα, νομίζω ότι ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα ταιριάζει στο  προφίλ του συλλόγου. Ήρθα σε ένα από τα top κλαμπ της Ελλάδος, θέλουμε να κρατήσουμε το ίδιο στυλ ανανεώνοντας ορισμένα πράγματα. Δεν σκοπεύω να αλλάξω πολλά».

Για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του: «Ασφαλώς και είναι μεγάλη πρόκληση, σαν άνθρωπος έχω μάθει να μην φοβάμαι, να δουλεύω. Με την δική μου δουλειά, της διοίκησης, των παιδιών και του κόσμου να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον στόχο της ομάδας είπε: «Ο στόχος είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη, είναι καινούργια με την έννοια ότι έχει πολλούς νέους παίκτες, θα χρειαστώ λίγο χρόνο να γνωρίσω την ομάδα μου, σε πρώτη φάση ο στόχος είναι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι κάθε Κυριακή, βελτιωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη, και στο τέλος να καταφέρουμε την έξοδος στην Ευρώπη» και πρόσθεσε: «Πάντα σε μία συνεργασία θέλουν και οι δύο».

Συνεχίζοντας είπε: «Έχουμε δέκα μέρες να δουλέψουμε και δεν είναι πολύ πιεστικό αν είχαμε αγώνα, πρέπει να αναλύσουμε τα στοιχεία, είμαι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Έχω δει την ομάδα, έχω δει τους αντιπάλους, δεν χρειάζομαι πολύ χρόνο. Γνωρίζω που έρχομαι, σε ένα από τα τοπ κλαμπ της Ελλάδος. Είναι μεγάλες οι απαιτήσεις, ο Άρης έχει κόσμο κοντά του, κόσμο που έχει αδικηθεί, ταλαιπωρηθεί. Είναι λογικό να υπάρχει δυσπιστία στην αρχή, αλλά με την δουλειά θα αποδείξουμε την αξία μας.

Με ρεαλισμό πρέπει να κοιτάει κάποιος το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πράγματα τα οποία μπορείς να κερδίσεις πιο γρήγορα. Η ομάδα που ήμουν πριν, ήταν τρίτη σε τελικές προσπάθειες. Δεν αγιάζει ο σκοπός τα μέσα, αλλά θέλουμε να κάνουμε την ομάδα πιο ρεαλιστική.  Η άποψη μου έχει να κάνει ότι ένα παιχνίδι ξεκινάει την Δευτέρα πρωί και τελειώνει το Σαββάτο μεσημέρι, θα ζητήσω να είναι σοβαροί, συγκεντρωμένοι, να δουλεύουμε με όλο μας το ‘’είναι’’, αν είναι ποδοσφαιριστές 24 ώρες το 24ώρο όλα θα πάνε καλά».

Για το αν περίμενε να είναι τεχνικός στον Άρη: «Δεν περίμενα, ζήλεψα αυτό που είδα όσον αφορά την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, δεν περίμενα ότι θα ήμουν εδώ. Αν και κάνουμε ένα επάγγελμα που δεν ξέρουμε τι γίνεται την επόμενη μέρα».

Για το υλικό της ομάδας: «Το υλικό είναι πολύ καλό, θα υπάρχει αξιολόγηση αλλά είναι νωρίς ακόμα».

Για την εικόνα του από την ομάδα και τι πρέπει να αλλάξει: «Γνωρίζω περισσότερα απ’ όσο σας λέω. Θα ενημερώσω πρώτα τους αθλητές και μετά εσάς, πρέπει να μιλήσω πρώτα με τα παιδιά με τους οποίους θα είμαι 24 ώρες και 7 μέρες την εβδομάδα μαζί».

Για το κομμάτι της δυσπιστίας είπε: «Νομίζω ότι είναι κομμάτι της δουλειάς, στο 80% ή 90%, είναι λογικό να υπάρχει αμφισβήτηση. Να εμφανίζεται έτσι στο γήπεδο ώστε και οι δύσπιστοι να έρθουν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη βοήθεια που θα δώσουμε στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags