Facebook Pixel Sportdog.gr | Αλλαγή «φρουράς» στον Ολυμπιακό - Δεν χαρίζεται πουθενά ο Μαρινάκης - Φήμη ότι τελειώνει ο...
| 2018-11-14 22:58:00

Αλλαγή «φρουράς» στον Ολυμπιακό - Δεν χαρίζεται πουθενά ο Μαρινάκης - Φήμη ότι τελειώνει ο...

του Παναγιώτη Νικολάου
Αλλαγή «φρουράς» στον Ολυμπιακό - Δεν χαρίζεται πουθενά ο Μαρινάκης - Φήμη ότι τελειώνει ο...

Θέλει ξανά πρωτάθλημα και δε σταματάει σε κανέναν!

Ο Ολυμπιακός παρότι… χτίζει μία νέα ομάδα, σχεδόν από την αρχή στη φετινή σεζόν, έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή στους τίτλους και για αυτό η διοίκηση αναμένεται να προχωρήσει σε έξτρα προσθήκες τον Γενάρη.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις στο Λιμάνι και σύμφωνα με όσα είπαν διοίκηση και Πέδρο Μαρτίνς, προτεραιότητά τους είναι η απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς το πρόβλημα με το γκολ δεν έχει λυθεί ακόμα, παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργούν οι Πειραιώτες σε κάθε ματς.

Ίσως έτσι συνδέεται και το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον «Πρωταθλητή», σύμφωνα με τον οποίο υπάρχουν… δεύτερες σκέψεις στον Ολυμπιακό για τον Χασάν και τους συχνούς τραυματισμούς του. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι πιο σοβαρό με τον Αιγύπτιο, απλά προβληματισμός.

Οι Πειραιώτες πάντως έχουν αποφασίσει να κινηθούν για φορ και μάλιστα ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει το σχετικό «οκ» και θα… σπρώξει λεφτά. Η έλευση βέβαια ενός ακόμη επιθετικού θα δημιουργήσει «συμφόρηση» στην συγκεκριμένη θέση, ωστόσο δεν αποκλείεται ένας από τους τρεις υπάρχοντες (Χασάν, Γκερέρο, Μάνος) να αποχωρήσει τον Γενάρη, αν αποφασίσει ο Μαρτίνς ότι δεν κάνει για τα πλάνα του.  

Τι συμβαίνει με τον Μέντες;

Με αφορμή τα συγκεκριμένα σενάρια σχετικά με τον «προβληματισμό» για το Χασάν, ορισμένοι στην Πορτογαλία κυρίως, συνδέουν το θέμα και με τις σχέσεις του Ολυμπιακού με τον γνωστό ατζέντη Ζόρζε Μέντες.

Αν και μοιάζει υπερβολικό, οι φήμες που κυκλοφορούν και δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν πως ίσως υπάρχουν κάποια… σύννεφα στις σχέσεις των δύο πλευρών τελευταία. Κάποιοι συνδέουν το συγκεκριμένο θέμα και με τον παραγκωνισμό του Μιράντα, αλλά και με τα όσα συμβαίνουν στην υπόθεση του Ποντένσε, όπου ο Ολυμπιακός είναι στα δικαστήρια με τη Σπόρτινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έκρηξη» στο Λιμάνι - Μπαμ μεγατόνων από τον «φασαριόζο» - Παίρνει ανάποδες ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags