Facebook Pixel Παναθηναϊκό: Ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει τον Παϊρόζ
| 2018-11-15 07:12:00

Θέμα με Παϊρόζ στον ΠΑΟ; Πόσο θα περιμένει ο Γιάννης Αλαφούζος - Τι αναφέρει δημοσίευμα

Sportdog Team
Θέμα με Παϊρόζ στον ΠΑΟ; Πόσο θα περιμένει ο Γιάννης Αλαφούζος - Τι αναφέρει δημοσίευμα

Τι συμβαίνει με τον Ταϊλανδό.

Σύμφωνα με τη LiveSport και ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έντονα προβληματισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς ο Παϊρόζ μετά την κατάθεση των πρώτων χρημάτων (λίγο κάτω από το 1 εκατομμύριο ευρώ) πριν από περίπου 20 μέρες, δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί του.

Μάλιστα ο Ταϊλανδός δεν έχει απαντήσει στα τηλεφωνικά μηνύματα του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, ενώ ο Ταϊλανδός θα έπρεπε να είχε καταβάλει συνολικά 4 εκατομμύρια ευρώ μέχρι στιγμής.

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να περιμένει ακόμη 2 με 3 εβδομάδες, παρακολουθώντας παράλληλα και τις εξελίξεις στο Βέλγιο.

Αλλά ο προβληματισμός μεγαλώνει γιατί η Pan Asia δεν έχει εμφανίσει φάκελο προς έγκριση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, παρά το γεγονός πως ο Πιεμπονγκσάντ ισχυριζόταν το αντίθετο στις τελευταίες του συνομιλίες με τον Αλαφούζο.

Η έφοδος των βελγικών Αρχών στα γραφεία της Μουσκρόν​

Στο στόχαστρο της βελγικής Δικαιοσύνης έχει μπει η Μουσκρόν, στην οποία έχει εμπλοκή ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, προκειμένου να ερευνηθεί αν ο Πίνι Ζάχαβι ελέγχει την ομάδα για το «ξέπλυμα μαύρου χρήματος».

Εκτός από την έρευνα για το «ξέπλυμα» οι βελγικές Αρχές θέλουν να διαπιστώσουν αν η σχέση του Ζάχαβι με την ομάδα αφορά ενδεχόμενο παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνων.

Η ανακοίνωση της Εισαγγελίας των Βρυξελλών αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας Excel Mouscron, στα σπίτια διοικητικών στελεχών της ομάδας και στις έδρες δύο αθλητικών φορέων. Οι έρευνες αποσκοπούν να διαπιστώσουν εάν ξένες υπεράκτιες εταιρίες επέτρεψαν την απόκρυψη του ελέγχου της Μουσκρόν από έναν ατζέντη ποδοσφαιριστών, που φέρει τα αρχικά ΠΖ. Οι αρχές υποπτεύονται ότι η Μουσκρόν χρηματοδοτείται από παράνομα κεφάλαια που διοχετεύονται μέσω off shore εταιριών».

ΔΕΙΤΕ όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags