Facebook Pixel Φοβερός Aναστασιάδης - Βόμβες στην 11άδα της Εθνικής ομάδας - Τι θα κάνει με Μανωλά-Τοροσίδη
| 2018-11-15 13:22:00

Φοβερός Άγγελος - Τι έκανε και… έφτιαξε τους παίκτες - Βόμβες στην 11άδα - Δε μασάει τίποτα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φοβερός Άγγελος - Τι έκανε και… έφτιαξε τους παίκτες - Βόμβες στην 11άδα - Δε μασάει τίποτα

Ξεχάστε την Εθνική που ξέρατε. Ρεπορτάζ που… σπαρταράει.

Λίγα πράγματα έχουν βγει προς τα έξω όσον αφορά για το τι γίνεται στο εσωτερικό της Εθνικής ομάδας στη νέα εποχή με τον Άγγελο Αναστασιάδη στο τιμόνι. Κι αυτό, φυσικά, είναι κάτι πολύ θετικό, από την άποψη ότι όλα μένουν εντός αποδυτηρίων, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. 

Ο Έλληνας τεχνικός, άλλωστε, φημίζεται για την εργατικότητά του και στις πρώτες προπονήσεις του έδειξε στους παίκτες να καταλάβουν ότι θα πρέπει να ρίξουν πολύ ιδρώτα για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και, βεβαίως, να κερδίσουν μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, οι διεθνείς είχαν από νωρίς φουλ πρόγραμμα, με επίπονες ασκήσεις και ανάλυση βίντεο, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι εξ αυτών να αναπαυθούν μετά τα μεσάνυχτα. Κάτι που φανερώνει και την πρώτη αλλαγή επί Άγγελου Αναστασιάδη, μιας και με τον Μίκαελ Σκίμπε στην ομάδα τα πράγματα ήταν πιο… χαλαρά.

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, κόντρα στις αρχικές προβλέψεις, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δε σκέφτεται να παίξει με τριάδα στην άμυνα και δεν το έχει δοκιμάσει καθόλου στην προπόνηση. Αντίθετα, σκέφτεται να παίξει με τέσσερις στην άμυνα και δύο κεντρικούς αμυντικούς, κάτι που μπορεί να αφήσει εκτός πλάνων τον Κώστα Μανωλά. Κι αυτό, βεβαίως, δείχνει ότι ο Έλληνας τεχνικός… δεν καταλαβαίνει από ονόματα.

Εξάλλου, ένας ακόμα έμπειρος παίκτης που λέγεται ότι μπορεί να μείνει εκτός ενδεκάδας είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, μιας και ο προπονητής θέλει «φρέσκα» πόδια στο αρχικό σχήμα. Και γι’ αυτό υπάρχει η σκέψη να χρησιμοποιηθεί ο Ευθύμης Κουλούρης αντί του Κώστα Μήτρογλου στη γραμμή κρούσης, αν και η συγκεκριμένη θέση θα «παιχτεί» έως την τελευταία στιγμή.

Άλλωστε, με τον Άγγελο Αναστασιάδη δεν είναι τίποτα σίγουρο και δεν αποκλείεται να γίνουν αρκετές εκπλήξεις, ή να μοιράσει θέσεις και ρόλους στα δύο παιχνίδια. Πάντως, όλα δείχνουν ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι ο βασικός γκολκίπερ κι αυτός που αναμένεται να αποτελέσει το «Νο1» της «γαλανόλευκης» όχι μόνο στα προσεχή παιχνίδια, αλλά και στο μέλλον. Ίδωμεν... 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags