Facebook Pixel Sportdog.gr | Βγήκαν... μαχαίρια στο πρωτάθλημα - ΑΕΚ για Ολυμπιακό: «Χάθηκε η ισονομία, αλλοίωση πρωταθλήματος»
| 2018-11-15 17:19:00

Βγήκαν... μαχαίρια στο πρωτάθλημα - ΑΕΚ για Ολυμπιακό: «Χάθηκε η ισονομία, αλλοίωση πρωταθλήματος»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Βγήκαν... μαχαίρια στο πρωτάθλημα - ΑΕΚ για Ολυμπιακό: «Χάθηκε η ισονομία, αλλοίωση πρωταθλήματος»

Τι λένε στην Ένωση για το γεγονός, ότι οι Πειραιώτες γλίτωσαν την τιμωρία.

Ο Ολυμπιακός γλίτωσε την αφαίρεση βαθμών για τα επεισόδια που συνέβησαν στην Πάτρα στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, μία εξέλιξη που όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την αντίδραση της ΑΕΚ, στην οποία μερικές εβδομάδες πριν της αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες, έξω από το ΟΑΚΑ.

Στην Ένωση δεν εξέφρασαν παράπονα για το γεγονος, ότι δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός. Ίσα-ίσα ξεκαθάρισαν, ότι το πρόβλημα είναι, ότι η απόφαση που βγήκε δείχνει πόσο άδικη ήταν η τιμωρία του Δικεφάλου για επεισόδια που έγιναν εκτός γηπέδου, σε αντίθεση με την περίπτωση των ερυθρόλευκων που η ένταση μεταφέρθηκε και εντός γηπέδου. Στην ουσία η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για τη μεταχείριση των δικαστικών οργάνων παρά για την εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά τους Πειραιώτες.

«Η απαλλαγή της ομάδας του Ολυμπιακού για μεγαλύτερης βαρύτητας επεισόδια σε σχέση με ό,τι συνέβη στο μεταξύ μας ντέρμπι αναδεικνύει κατά τρόπο κραυγαλέο την εκτρωματική, παράλογη και άδικη απόφαση σε βάρος της δικής μας ομάδας με την αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και τους δύο αγώνες, που αναγκαστήκαμε να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών. Κάθε έννοια ισονομίας έχει ήδη καταλυθεί και η αλλοίωση του εφετινού πρωταθλήματος με επιλεκτική και μονομερή εφαρμογή των κανονισμών σε βάρος της δικής μας ομάδας αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός», αναφέρει η επίσημη διαρροή της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόλεμος μετά την απόφαση για Ολυμπιακό: «Δεν πέρασε το στήσιμο – Το σκάνδαλο του αιώνα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags