Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επανέρχεται για Σολδάνο τον Ιανουάριο - Ενδιαφέρον της Ντόρτμουν για Καμαρά
| 2018-11-15 20:18:00

«Κεραυνοί» στο λιμάνι με μεταγραφάρες - 15 εκατ. για παικταρά - Αυτό το κανόνι θα σκίζει τα δίχτυα

του Παναγιώτη Νικολάου
«Κεραυνοί» στο λιμάνι με μεταγραφάρες - 15 εκατ. για παικταρά - Αυτό το κανόνι θα σκίζει τα δίχτυα

Ολα για τον τίτλο! Παίρνουν... φωτιά στον Ολυμπιακό.

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί τη μεγάλη αποκάλυψη του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από συλλόγους των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομα του Αφρικανού χαφ έχει συνδεθεί με σπουδαίες ομάδες όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Νιούκαστλ, η Σεντ Ετιέν και η Μίλαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, το πιο σοβαρό ενδιαφέρον από όλους του «μνηστήρες» του νεαρού άσου έχει δείξει η Ντόρτμουντ. Η γερμανική ομάδα έχει «τσεκάρει» τον Καμαρά στέλνοντας scout τελευταία παιχνίδια και μάλιστα τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ντόρτμουντ φέρεται να είναι η μοναδική ομάδα που είναι αρκετά «ζεστή» για την περίπτωση του 21χρονου μέσου ώστε να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό, οι απαιτήσεις του οποίου δεν πέφτουν κάτω από τα 15.000.000 ευρώ.

Πάντως, ενδεχόμενες εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού φαντάζει δύσκολο να προχωρήσει το θέμα τον Ιανουάριο, ενώ οι Πειραιώτες έχουν τονίσει ότι κανείς δεν θα αποχωρήσει μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. 

Επανέρχεται για Σολδάνο;

Στα μεταγραφικά μέτωπα του Ολυμπιακού ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου, προτεραιότητα για τους Ερυθρολεύκους φέρεται να είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Στο πλαίσιο αυτό, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν ξεχάσει τον Φράνκο Σολδάνο. Πρόκειται για… παλιό γνώριμο του Ολυμπιακού, αφού έφτασε κοντά στη μεταγραφή του στο Λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν βρέθηκε άκρη με την ομάδα του, την Ουνιόν Σάντα Φε.

O Αργεντινός είναι ένας επιθετικός που αρέσει πολύ στους Ερυθρολεύκους και με δεδομένο ότι «καίγονται» για σέντερ φορ, θεωρείται πολύ πιθανό να επανέλθουν για την απόκτησή του. Άλλωστε, ο Ιανουάριος θεωρείται δύσκολη εποχή για μεταγραφή γκολτζή, με τις καλές περιπτώσεις στην αγορά να είναι ελάχιστες.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απόφαση που τα... φέρνει όλα τούμπα στον Ολυμπιακό - Τι γίνεται με τις μεταγραφές, ποιος αποφασίζει!

Πόλεμος μετά την απόφαση για Ολυμπιακό: «Δεν πέρασε το στήσιμο – Το σκάνδαλο του αιώνα»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags