Facebook Pixel Sportdog.gr | Aπίστευτο τι έγινε στο ΟΑΚΑ μετά τη λήξη – «Κουφό» σκηνικό - Αυτός «τρέλανε» τον Άγγελο - Όλα τούμπα
| 2018-11-16 00:05:00

Aπίστευτο τι έγινε στο ΟΑΚΑ μετά τη λήξη – «Κουφό» σκηνικό - Αυτός «τρέλανε» τον Άγγελο - Όλα τούμπα

Sportdog Team
Aπίστευτο τι έγινε στο ΟΑΚΑ μετά τη λήξη – «Κουφό» σκηνικό - Αυτός «τρέλανε» τον Άγγελο - Όλα τούμπα

Τρελό αυτό που έκαναν οι φίλαθλοι με Φινλανδία.

H Εθνική Ελλάδας εγκαινίασε την εποχή Αναστασιάδη με νίκη επί της Φινλανδίας με 1-0 στο ΟΑΚΑ και βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με όσα παρουσίαζε επί Μίχαελ Σκίμπε το τελευταία διάστημα.

Το τρίποντο δεν έφτανε προκειμένου να διατηρηθούν ζωντανές οι ελπίδες για πρωτιά στον όμιλο του Nations League, αφού κάτι τέτοιο θα συνέβαινε μόνο εάν η Ελλάδα επικρατούσε με δύο γκολ διαφορά.

Πάντως, η εικόνα της Εθνικής άρεσε στον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, ο οποίος αποθέωσε τους διεθνείς!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, οι φίλαθλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας και τη νίκη. Σκηνικό εκ διαμέτρου αντίθετο με όσα έλαβαν χώρα στο χορτάρι, αφού οι διεθνείς μας ήταν απογοητευμένοι που δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ. Ειδικά ο Παπασταθόπουλος είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο και τραβούσε τα μαλλιά του την ώρα που ο κόσμος αποθέωνε!

Σε γενικές γραμμές, πάντως, η βελτίωση της Εθνικής ήταν εμφανής, ενώ ο ίδιος ο Άγγελος Αναστασιάδης έδειξε ότι έμεινε ευχαριστημένος. Έζησε το ματς έντονα, παρότρυνε τους παίκτες και έδινε συνεχώς συγχαρητήρια σε κάθε θετική τους ενέργεια.

Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα νίκησε με αυτογκόλ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποθέωσε τον Βασίλη Τοροσίδη για την προσπάθειά του και τη σέντρα που έβγαλε στην αρχή της φάσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags