Facebook Pixel Δε χαμπαριάζει ο Μαρτίνς - Τα βάζει και με τον Σέλουκ - Μαζί του ο Μαρινάκης για Τουρέ
| 2018-11-16 11:20:00

Δε χαμπαριάζει ο Μαρτίνς - Τα βάζει και μ’ αυτόν - Μαζί του ο Μαρινάκης - Aπίθανη «μεταγραφάρα»

του Παναγιώτη Νικολάου
Δε χαμπαριάζει ο Μαρτίνς - Τα βάζει και μ’ αυτόν - Μαζί του ο Μαρινάκης - Aπίθανη «μεταγραφάρα»

Αφεντικό ο Πορτογάλος. Δεν... ακούει κανέναν. «Έρχεται» παικταράς!

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στον Ολυμπιακό με τον Γιάγια Τουρέ, τόσο μετά την παρέμβαση του παίκτη στα social media, όσο και κυρίως μετά τις δηλώσεις του μάνατζερ του, Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος «απείλησε» τους Πειραιώτες ότι αν δεν παίξει ο πελάτης του άμεσα, τότε θα τεθεί θέμα αποχώρησής του τον Γενάρη.

Παρόλα αυτά, πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς δε… φοβάται από τη συγκεκριμένη τοποθέτηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει και κρίνει την κατάσταση του Ιβοριανού άσου κι όποτε αποφασίσει ότι είναι έτοιμος θα τον ρίξει στη μάχη. Δεν υπάρχει περίπτωση, δηλαδή, να βιαστεί ο τεχνικός του Ολυμπιακού επειδή πρόκειται για ένα μεγάλο όνομα ή γιατί ο συγκεκριμένος μάνατζερ… φωνάζει.

Και το σημαντικό για τον 48χρονο τεχνικό είναι ότι σε αυτό το θέμα έχει στο πλευρό του και τη διοίκηση, η οποία τον έχει αφήσει να χειριστεί το ζήτημα όπως θεωρεί σωστά, χωρίς να παρεμβαίνει, παρόλο που πρόκειται για την πιο δαπανηρή μεταγραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη το περασμένο καλοκαίρι.

Εξάλλου, στο λιμάνι γνώριζαν εξ αρχής ότι ο συγκεκριμένος μάνατζερ μπορεί να δημιουργήσει ανά πάσα στιγμή προβλήματα στον Ολυμπιακό. Ο Ντμίτρι Σέλουκ έχει καταφέρει να κάνει… άνω-κάτω μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, οπότε ήταν ίσως και θέμα χρόνου η συγκεκριμένη αντίδρασή του.

Βέβαια, στον Ολυμπιακό δε θέλουν να πάνε το ζήτημα στα άκρα. Ο Γιάγια Τουρέ είναι ένα κορυφαίο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και επιθυμούν να τον αντιμετωπίζουν με τον ανάλογο σεβασμό, καθώς ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται πλέον στα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.

Όπως και να έχει, αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι ότι όταν ο Γιάγια Τουρέ είναι 100% έτοιμος, θα επιστρέψει κανονικά στη δράση. Τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, άλλωστε, όσο και η διοίκηση, πιστεύουν ότι ο παίκτης έχει πολλά να δώσει όταν βρει ρυθμό. Κι όλοι στον Πειραιά εύχονται να συμβεί αυτό άμεσα, μιας και ο Ολυμπιακός χρειάζεται την εμπειρία του Ιβοριανού σε αυτή την κρίσιμη καμπή της χρονιάς. Άλλωστε, όλοι πιστεύουν ότι ο 35χρονος άσος μπορεί αποτελέσει μία σούπερ «μεταγραφή» για τη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οργή Αλέφαντου: «Άσε ρε, μας έπρηξες! - Δικαιώνομαι με Τουρέ - Ήταν έγκλημα ο...» - Θέλει Μήτρογλου;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags