Facebook Pixel Νέες φήμες για Μασούρα στον Ολυμπιακό - Σεισμός με Πανιώνιο - Ποιον «τρώει» ο Σπιριντόνοβιτς
| 2018-11-16 14:12:00

Νέες φήμες για τον… απίθανο - Σεισμός στη Superleague με τα «κονέ» - Ποιον «τρώει» ο… ζογκλέρ

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέες φήμες για τον… απίθανο - Σεισμός στη Superleague με τα «κονέ» - Ποιον «τρώει» ο… ζογκλέρ

Κίνηση… τρόμος στον Πειραιά. Μεταγραφές που ανάβουν φωτιές!

Nέα δημοσιεύματα προβάλουν σήμερα τον Γιώργο Μασούρα ως «πρώτο στόχο» του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, κάτι που, πάντως, δε συγκεντρώνει -έως τώρα- πολλές πιθανότητες, όπως σας αναλύσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Το πιο πιθανό είναι, δηλαδή, ο επιθετικός του Πανιωνίου να ενδιαφέρει ως μια «εφεδρική λύση», καθώς όλοι οι ταλαντούχοι Έλληνες παίκτες βρίσκονται παραδοσιακά στο «στόχαστρο» των Ερυθρολεύκων.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ξαναγράψει, στο λιμάνι στοχεύουν σε μια πιο… ηχηρή κίνηση τον Γενάρη για την επίθεση, μάλλον από το εξωτερικό, ανεξάρτητα από το όποιο ενδιαφέρον μπορεί να υπάρχει για τον Γιώργο Μασούρα.

Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, δεν υπάρχει στο προσκήνιο άλλος ζεστός μνηστήρας προς το παρόν, οπότε δεν… τρελαίνονται στον Πειραιά να τον «κλείσουν» εδώ και τώρα.

Τα «κονέ» με Πανιώνιο

Όπως και να έχει, περισσότερη σημασία έχει αυτό που αναφέρει σήμερα ο «Πρωταθλητής» στο πρωτοσέλιδό του (δείτε ΕΔΩ), ότι στον Ολυμπιακό κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, κάτι που δείχνει ότι οι σχέσεις των δύο ομάδων βρίσκονται ξανά σε καλό επίπεδο.

Ένας από τους παίκτες που κοιτάζουν στο λιμάνι από την Πλατεία, εκτός από τον Γιώργο Μασούρα, είναι δεδομένα και ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα, είναι σούπερ τεχνίτης και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων μεγάλων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στον Ολυμπιακό, άλλωστε, ψάχνουν για παίκτες που θα ενισχύσουν τα άκρα της επίθεσης, από τη στιγμή που έχει παρατηρηθεί πρόβλημα στις πτέρυγες. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας, όπως ο Γιάννης Φετφατζίδης για παράδειγμα, οπότε δεν αποκλείεται ενόψει Γενάρη, ή καλοκαιριού πιο πιθανά, να προκύψουν οι σχετικές ανακατατάξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δε χαμπαριάζει ο Μαρτίνς - Τα βάζει και μ’ αυτόν - Μαζί του ο Μαρινάκης - Aπίθανη «μεταγραφάρα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags