Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Μασούρα και Τουρέ - Σενάρια για επιστροφή Ιντέγε
| 2018-11-17 23:11:00

Χαμός στο Λιμάνι - Γυρίζει ο φορ των 12 μυρίων; - Ποιον «κόβει» ο Μαρτίνς - Νέα «ρουκέτα» με Τουρέ

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός στο Λιμάνι - Γυρίζει ο φορ των 12 μυρίων; - Ποιον «κόβει» ο Μαρτίνς - Νέα «ρουκέτα» με Τουρέ

Τρομερές εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Έκαναν «ντου» και οι... Κινέζοι!

Ο Ολυμπιακός εξετάζει τις κινήσεις του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, στην οποία φέρεται να έχει ως προτεραιότητες την απόκτηση σέντερ φορ και εξτρέμ, κατά πάσα πιθανότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, αναπαράγεται από τον Τύπο η πληροφορία ότι οι Ερυθρόλευκοι παρακολουθούν τον ακραίο χαφ του Πανιωνίου, Γιώργο Μασούρα, που εντυπωσιάζει με τις φετινές του εμφανίσεις.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις αναφέρουν ότι το αν θα κινηθεί ο Ολυμπιακός για τον Έλληνα άσο εξαρτάται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Τονίζουν, όμως, παράλληλα ότι ο Πορτογάλος ψάχνει έναν «έτοιμο» παίκτη για τα άκρα και είναι αμφίβολο ότι ο Μασούρας πληροί τις προϋποθέσεις, αφού θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής κάνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του το «άλμα» σε ομάδα πρωταθλητισμού.

Από την άλλη, πολλά θα εξαρτηθούν από τις διαθέσιμες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα υπάρξουν στην αγορά. Για παράδειγμα, από τη στιγμή που οι Κινέζοι γράφουν ακόμα και για πιθανή επιστροφή του… Σεμπά, καταλαβαίνει κανείς ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα προτιμούσαν μια λύση τύπου Μασούρα με το όποιο ρίσκο εμπεριέχει, παρά την επαναφορά ενός παίκτη, που έφυγε κακήν κακώς.

Ο Ιντέγε και οι δυσκολίες

Στο μέτωπο του σέντερ φορ, παρουσιάζει ενδιαφέρον το νέο σενάριο που «έσκασε» και αναφέρεται σε πιθανή επιστροφή του Μπράουν Ιντέγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νιγηριανός φορ αποτελεί μια επιλογή για τον Ολυμπιακό, όντας δοκιμασμένη λύση στο παρελθόν, ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι εύκολο να βρεθεί αξιόπιστος φορ τον Ιανουάριο.

Η περίπτωσή του, πάντως, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Το «αγκάθι» δεν είναι τα χρήματα του διεθνούς άσου, αλλά κυρίως οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα του. Και αυτό γιατί η κινεζική Τιανζίν Τέντα έκανε τεράστια επένδυση για τον Ιντέγε, δαπανώντας πάνω από 12.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Τι μέλλει γενέσθαι με Τουρέ

Κατά τα άλλα, το ζήτημα του Γιάγια Τουρέ εξακολουθεί να απασχολεί τους Πειραιώτες. Η νεότερη εξέλιξη στο θέμα έχει να κάνει με την είδηση ότι ο Ιβοριανός μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς και λύθηκε η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ.

Πάντως, καλό θα ήταν να κρατάμε… μικρό καλάθι στην όλη υπόθεση, αφού ο Σέλουκ δεν συνηθίζει να κρατά το στόμα του κλειστό. Άλλωστε, ο Τουρέ δεν δίνει σχεδόν ποτέ δικαιώματα με τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια, σε αντίθεση με τον μάνατζέρ του, που έχει δημιουργήσει προβλήματα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι στο παρελθόν.

Εάν ο Σέλουκ συνεχίσει να δημιουργεί ένταση, όλα είναι ανοικτά. Όπως σας έχουμε ενημερώσει πρόσφατα, δεν θα προκαλέσει έκπληξη ενδεχόμενο συναινετικό «διαζύγιο» των δύο πλευρών, εάν κριθεί ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση. Φαίνεται, πάντως, ότι το… σίριαλ μπορεί να έχει ακόμα πολλά επεισόδια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags