Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Σάββας Θεοδωρίδης επίτιμος πρόεδρος στην ΠΑΕ
| 2018-11-19 07:16:00

Στρατιώτης του Ολυμπιακού ο Θεοδωρίδης - Θα βλέπει τα ματς από την εξέδρα - Τι αποκάλυψε!

Sportdog Team
Στρατιώτης του Ολυμπιακού ο Θεοδωρίδης - Θα βλέπει τα ματς από την εξέδρα - Τι αποκάλυψε!

Ο παλαίμαχος άσος στο προσκήνιο.

Μετά από πολλά χρόνια ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν βρίσκεται στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο του απονεμήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου και μιλώντας στον «Πρωταθλητή» τόνισε αρχικά: «Συγκινήθηκα με την ενέργεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ευχαριστώ θερμά για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε. Πραγματικά είναι ξεχωριστό να αναγνωρίζουν την προσφορά σου, όμως να ξέρετε ότι αυτό δεν θα το έκανε ο καθένας. Ξέρει να εκτιμά ο Μαρινάκης και είναι άξιος να κυβερνά τη μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα»

Για το γεγονός πως πλέον θα παρακολουθεί τα ματς από την εξέδρα ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε: «Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, όμως σας λέω ότι θα μείνω πάντα στρατιώτης του Ολυμπιακού. Και πάντα θα είμαι απέναντι σε αυτούς που τον πολεμούν και προσπαθούν να του στερήσουν αυτό που δικαιούται στο γήπεδο. Θα είμαι κοντά στους παίκτες και τον προπονητή, θα πηγαίνω και θα τους βλέπω στα αποδυτήρια και θα τους ενθαρρύνω για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους».

Όσο για το πώς βλέπει την ομάδα ανέφερε: «Όπως ξέρετε κατά τη δική μου άποψη το μυστικό της κάθε ομάδας κρύβεται στα αποδυτήρια. Και ο Ολυμπιακός έχει καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Ο Μαρτίνς είναι δίκαιος και παρά το γεγονός ότι έχει στη διάθεσή του δύο ενδεκάδες με σπουδαίους ποδοσφαιριστές, εντούτοις τους χειρίζεται σωστά. Γι΄ αυτό και οι παίκτες είναι φίλοι μεταξύ τους και περιμένουν την ευκαιρία για να παίξουν. Ο Μαρτίνς κάνει καλή δουλειά και θα φανεί αυτό στο άμεσο μέλλον.

Ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και απλά είχε την ατυχία σε κάποια ματς να μη σκοράρει. Θα βγει όμως η καλή δουλειά και αυτό είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός καθώς έχει όλα τα φόντα να πάει ψηλά και φυσικά υπάρχουν και οι παράγοντες από τη διοίκηση που βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σε ότι χρειαστούν θα είμαι πάντα δίπλα τους».

ΔΕΙΤΕ όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags