Facebook Pixel Απίστευτο: «Πλακώθηκαν» Αναστασιάδης και Μήτρογλου; - Τι έγινε με Παπασταθόπουλο
| 2018-11-19 10:01:00

Απίστευτο: «Πλακώθηκαν» Αναστασιάδης και Μήτρογλου; - Τι έγινε με Σωκράτη - Σκάει επιστροφή-βόμβα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτο: «Πλακώθηκαν» Αναστασιάδης και Μήτρογλου; - Τι έγινε με Σωκράτη - Σκάει επιστροφή-βόμβα

Παρασκήνιο-φωτιά από τα αποδυτήρια της Εθνικής. Μόνο εδώ η αλήθεια.

Μπορεί η Εθνική ομάδα να γνώρισε μια ανέλπιστη ήττα από την Εσθονία και να έκλεισε με το χειρότερο τρόπο τη διοργάνωση του National League, καθώς τερμάτισε τρίτη πίσω από Φινλανδία και Ουγγαρία, ωστόσο μετά το ματς δεν υπήρξαν… παρατράγουδα.

Ναι μεν τα αποδυτήρια ήταν «παγωμένα» από το κακό αποτέλεσμα και το άδοξο φινάλε, αλλά όλα αυτά δεν έφεραν μουρμούρες και γκρίνιες όπως συνήθως, κάτι που ενδεχομένως φανερώνει ότι το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας έχει αλλάξει προς το καλύτερο μετά την άφιξη του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ακόμα και το επεισόδιο που γράφτηκε ότι είχε ο ομοσπονδιακός τεχνικός με τον Κώστα Μήτρογλου είναι πέρα από κάθε φαντασία, μιας και δεν παρατηρήθηκε η παραμικρή κόντρα με τον Έλληνα φορ. 

Τι «παίζει» με Παπασταθόπουλο

Γενικά, ο Άγγελος Αναστασιάδης τα πάει πολύ καλά με όλους παίκτες της «γαλανόλευκης», κόντρα σε όσα λέγονταν πριν αναλάβει και σίγουρα έχει βοηθήσει για να ανέβουν ψυχολογικά κάποιοι ποδοσφαιριστές που επί Μίκαελ Σκίμπε ήταν στα κάτω τους.

Πάντως, όπως συμβαίνει σε κάθε ομάδα, δε λείπουν και οι «παρεξηγήσεις» εντός αποδυτηρίων. Τις προηγούμενες μέρες σε μία προπόνηση δημιουργήθηκε ένα «θέμα» ανάμεσα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Άγγελο Αναστασιάδη, χωρίς, πάντως, να πάρει διαστάσεις.

Εξάλλου, το γεγονός ότι ο έμπειρος στόπερ ήταν βασικός και στα δύο παιχνίδια με Φινλανδία και Εσθονία αποδεικνύει ότι δεν «τρέχει» κάτι με τον προπονητή της Εθνικής, ενώ χθες ο παίκτης ξεκαθάρισε πως η ευθύνη για την εικόνα της ομάδας βαραίνει τους παίκτες.

Αν και στις δηλώσεις του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά το παιχνίδι έδειξε πολύ προβληματισμένος για την κατάσταση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν σκοπεύει να αποχωρήσει από τη «γαλανόλευκη», επιβεβαιώνοντας κατά κάποιο τρόπο τη φημολογία που τον θέλει να κάνει τέτοιες σκέψεις.

Η επιστροφή στο Καραϊσκάκη

Στο μεταξύ, μεγάλη απογοήτευση υπάρχει στην Εθνική ομάδα για την αποκρουστική εικόνα του άδειου ΟΑΚΑ στα δύο παιχνίδια. Ήταν κάτι που συζητήθηκε πολύ έντονα απ’ όλους εντός της ομάδας και γι’ αυτό είναι θέμα χρόνου, όπως ξεκαθάρισε χθες και ο Βαγγέλης Γραμμένος, να ανακοινωθεί η νέα έδρα της «γαλανόλευκης». Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, οι διεθνείς δε θέλουν να πάνε σε γήπεδο εκτός Αθηνών και στη συντριπτική τους πλειοψηφία «ψηφίζουν» την επιστροφή στο Καραϊσκάκη.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Tρελαμένος» νεαρός άσος του ΠΑΟ - Έτοιμος να τα... διαλύσει όλα - «Απειλητικό» μήνυμα σε Δώνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags