Facebook Pixel «Χαμός» στον Ολυμπιακό - «Κόβει» Σεμπά, Μασούρα ο Μαρτίνς - Τρελά λεφτά για Αραούχο
| 2018-11-19 10:50:00

«Χαμός» στο λιμάνι, αυτούς «κόβει» ο Μαρτίνς - Φοβερή εντολή Μαρινάκη - Τρελά λεφτά για όνομα-κόλαση

του Παναγιώτη Νικολάου
«Χαμός» στο λιμάνι, αυτούς «κόβει» ο Μαρτίνς - Φοβερή εντολή Μαρινάκη - Τρελά λεφτά για όνομα-κόλαση

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για κάθε στόχο. Όλα στη φόρα!

Μπορεί ο Σεμπά να επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά τη σύντομη θητεία του στην Κίνα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως θα παραμείνει στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Τι κι αν γράφεται στο ρεπορτάζ ότι ο παίκτης θα τεσταριστεί από τον Πέδρο Μαρτίνς, το πιο πιθανό είναι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη, κάτι που προκύπτει κι από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Εξάλλου, ο Σεμπά δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που ψάχνει ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» για την ενίσχυση της επίθεσης, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Μασούρα του Πανιωνίου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει. 

Όσον αφορά τη μεταγραφή του σέντερ φορ, είναι πολύ πιθανό να έχει δοθεί εντολή στον Φρανσουά Μοντέστο να βρει «λαβράκι» από την γαλλική αγορά. Άλλωστε, οι προηγούμενες εισηγήσεις του Καρσικανού, ο Παπ Αμπού Σισέ και ο Μαντί Καμαρά, αποδείχθηκαν λίρα εκατό για τους Πειραιώτες. 

Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα ονόματα που συντηρούνται στην επικαιρότητα παρουσιάζουν πολλές δυσκολίες. Η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου έχουμε γράψει πολλές φορές ότι δεν μπορεί να προχωρήσει λόγω υψηλού κόστους, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Μπράουν Ιντέγιε, ο οποίος, πάντως, θα ήθελε πολύ να γυρίσει στην Ελλάδα. Ωστόσο, για τον Νιγηριανό φορ υπάρχει και «θέμα» με τους εκπροσώπους του και την «ερυθρόλευκη» διοίκηση για τον τρόπο που χειρίστηκαν την αποχώρησή του από το λιμάνι.

Από την άλλη, οι πληροφορίες του sportdog.gr επιβεβαιώνουν ότι έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές για τον Σέρχιο Αραούχο, ωστόσο είναι μία υπόθεση που πρέπει να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια για να γίνει ρεαλιστικός στόχος και, κυρίως, οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν μία μεγάλη οικονομική υπέρβαση. Κάτι που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει, αν το αποφασίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης...

Σχετικά με τα ονόματα των Λαζάρ Μάρκοβιτς και Λούκας Πιαζόν είναι δύο παίκτες που δε θεωρούνται καθαροί σέντερ φορ, επομένως για την ώρα μάλλον βγαίνουν από τη λίστα των βασικών στόχων του Ολυμπιακού. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags