Facebook Pixel Έξαλλος με την κριτική κατά της Εθνικής ο Μπασινάς
| 2018-11-19 20:00:00

Αστραπές και βροντές στην Εθνική - «Πόλεμος» κανονικός - Αυτός τα πήρε «κρανίο» και…

του Νίκου Στεργίου
Αστραπές και βροντές στην Εθνική - «Πόλεμος» κανονικός - Αυτός τα πήρε «κρανίο» και…

Απίστευτα πράγματα μετά το διπλό της Εσθονίας. Όλα με ένα κλικ εδώ.

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Nations League με πολύ άσχημο τρόπο, καθώς ηττήθηκε μέσα στο ΟΑΚΑ από την αδύναμη Εσθονία και κατέλαβε την τρίτη θέση του ομίλου, πίσω από Φινλανδία και Ουγγαρία.

Μόλις στο δεύτερο παιχνίδι του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της, η «γαλανόλευκη» απογοήτευσε με το χθεσινή ήττα και την κακή εμφάνισή της, με αποτέλεσμα να γίνει στόχος δριμείας κριτικής.

Πάντως, πολλοί παράγοντες της Εθνικής θεωρούν ότι η ομάδα γίνεται στόχος επίθεσης από ανθρώπους που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και ψάχνουν αφορμή να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα εντός και εκτός ΕΠΟ.

Προφανώς υπάρχει κατήφεια για ένα ακόμα απογοητευτικό αποτέλεσμα, που σφράγισε μια συνολικά άσχημη πορεία. Ωστόσο, παράλληλα εκφράζεται και απορία για το timing της «επίθεσης» σε μια μεταβατική φάση για την εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Άγγελος Μπασινάς, ήταν έξαλλος με αυτά που γράφονταν για την ήττα από την Εσθονία. Mάλιστα, δεσμευόταν ότι θα κάνει ό, τι περνά από το χέρι του για να προστατευθεί η ομάδα από τους «πολέμιους» και να σιγουρέψει ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης θα έχει τις ανάλογες συνθήκες για να δουλέψει απερίσπαστος, προκειμένου η Ελλάδα να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στα προκριματικά του Euro 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags