Facebook Pixel Sportdog.gr | Θρύλος και... με τη βούλα - Τρομερή διάκριση για Νάτχο! (ΦΩΤΟ)
| 2018-11-19 21:49:00

Θρύλος και... με τη βούλα - Τρομερή διάκριση για Νάτχο! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Θρύλος και... με τη βούλα - Τρομερή διάκριση για Νάτχο! (ΦΩΤΟ)

Φοβερή εξέλιξη για τον άσο του Ολυμπιακού.

Ο Μπίμπρας Νάτχο έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο του Ισραήλ, καθώς δεν υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες του άσου του Ολυμπιακού, που να έχουν κάνει ανάλογη καριέρα με τον ίδιο.

Ο έμπειρος μέσος, μάλιστα, συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα στην ιστορία της εθνικής Ισραήλ, σύμφωνα με την «ynet»!

Συγκεκριμένα, εκτός του Νάτχο, στην εν λόγω ενδεκάδα βρίσκονται Μαχμούντ Καντίλ (τερματοφύλακας), Αλί Οσμάν, Μπαντίρ και Λουίς Τάχα, Γκράγεβ (αμυντικοί) Μαχράν Ραντί, Ριφάτ Τούρκ, Μπιράμ Καγιάλ (μέσοι), Μοάνς Νταμπούρ και Άρμλει (επιθετικοί).

«Το γεγονός πως έγινε ο πρώτος μη Εβραίος αρχηγός της εθνικής ομάδας, επιβεβαιώνει την επιτυχία του. Το 2010, μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου της χώρας με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετακόμισε στην Ρωσία για την Ρούμπιν Καζάν. O Nάτχο, τη σεζόν 2012-2013, πήρε το βραβείο του κορυφαίου ξένου ποδοσφαιριστή στην Ρωσία και έλαβε μέρος με την Ρούμπιν στα προημιτελικά του Europa League. Σήμερα, έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα», αναφέρεται στο δημοσίευμα του «ynet».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags