Facebook Pixel Ποιος Αραούχο; Toν Γκαρσία «χτυπάει» ο Μαρινάκης - «Τελειώνει» ο Χασάν, «κλωτσάει» ο Γιαννιώτης
| 2018-11-20 10:48:00

Ποιος Αραούχο; Αυτόν «χτυπάει» ο Μαρινάκης και γίνεται χαμός - «Τελειώνει» βασικός, «κλωτσάει» ο…

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Αραούχο; Αυτόν «χτυπάει» ο Μαρινάκης και γίνεται χαμός - «Τελειώνει» βασικός, «κλωτσάει» ο…

«Σαρώνει» όλη τη Superleaue ο Ολυμπιακός. Τρελά «πάρε-δώσε».

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Πρωταθλητή» (δείτε το ΕΔΩ), το οποίο αποκαλύπτει στην ουσία την πρόθεση του Ολυμπιακού να προχωρήσει σε νέο άνοιγμα στην ελληνική αγορά, «χτυπώντας» ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στη Superleague.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται σε διάφορους εγχώριους στόχους, κυρίως νεαρών Ελλήνων παικτών, όπως ο Φώτης Ιωαννίδης, ο 18χρονος επιθετικός του Λεβαδειακού, ο οποίος έχει ίδιο μάνατζερ με τον Ανδρέα Γιαννιώτη, τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, και ο 17χρονος αμυντικός του Παναιτωλικού, Γιώργος Λιάβας.

Σε αυτόν που, πάντως, πρέπει να σταθούμε περισσότερο είναι ο Ματέο Γκαρσία του Άρη, ο οποίος είναι αμφίβολα από τους κορυφαίους παίκτες του φετινού πρωταθλήματος και βρίσκεται πολύ ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα.

Ο 22χρονος Αργεντινός αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αγωνίζεται σε μια θέση που στο λιμάνι ψάξουν για ενίσχυση και, μάλιστα, αν γίνει μια κρούση στη Λας Πάλμας, υπάρχουν σαφώς περισσότερες πιθανότητες να γίνει το deal σε σχέση με την πολύ πιο ακριβή περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο

Εξάλλου, το όνομα του Ματέο Γκαρσία έχει ακουστεί ως στόχος και για τις άλλες μεγάλες ομάδες της Superleague. 

Τι «παίζει» με Γιαννιώτη

Στο μεταξύ, όσον αφορά το ενδιαφέρον της Ντιναμό Κιέβου για τον Ανδρέα Γιαννιώτη μάλλον σε αυτή τη φάση δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάζεται. Ανεξάρτητα, πάντως, με το τι ισχύει με τους Oυκρανούς, το δεδομένο είναι ότι ο Έλληνας γκολκίπερ έχει χάσει τη θέση του βασικού από τον Ζοσέ Σα, κάτι που δεν αποκλείεται να τον βάζει σε σκέψεις για το μέλλον του.

Δύσκολα τα πράγματα για Χασάν

Σχετικά με τον Αχμέντ Χασάν, στον Ολυμπιακό είναι «παγωμένοι» με την εξέλιξη του τραυματισμού του, μιας και μετά την επέμβαση που έγινε στο γόνατό του θα επιστρέψει στη δράση από το νέο έτος. Μία είδηση, μάλιστα, που έγινε γνωστή μέσω της σχετικής ανάρτησης του Αιγύπτιου στα social media.

Στο λιμάνι είναι προβληματισμένοι με τον διεθνή φορ, καθώς μέχρι τώρα είτε λόγω απόδοσης, είδε λόγω τραυματισμών, δεν έχει καταφέρει να προσφέρει όσα θα περίμεναν, με αποτέλεσμα το μέλλον του στην ομάδα να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: Νέα εξέλιξη-φωτιά - Τι αποφάσισε ο εισαγγελέας για Ολυμπιακό - Θα... τρελαθούν στην ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags