Facebook Pixel Απίθανα πράγματα στην ΑΕΚ - Ονόματα που… σοκάρουν - «Μπλόφα» Μελισσανίδη ή… έγκλημα;
| 2018-11-20 11:52:00

Απίθανα πράγματα στην ΑΕΚ - Ονόματα που… σοκάρουν - «Μπλόφα» Τίγρη ή… έγκλημα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίθανα πράγματα στην ΑΕΚ - Ονόματα που… σοκάρουν - «Μπλόφα» Τίγρη ή… έγκλημα;

Θα τρίβεις τα μάτια σου με τους «στόχους» της Ένωσης. Είναι δυνατόν;

Είναι πραγματικά ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ, καθώς τις τελευταίες ώρες κάνουν… παρέλαση στον Τύπο όλοι οι χαμένοι στόχοι του περασμένου καλοκαιριού.

Στην Ένωση ψάχνουν για ενίσχυση, καθώς άπαντες έχουν διαπιστώσει ότι στον θερινό προγραμματισμό έγιναν πολλά λάθη, ωστόσο προκαλεί μεγάλες απορίες πώς είναι δυνατόν το ενδιαφέρον να περιορίζεται σε παίκτες που μόλις πριν λίγους μήνες χάθηκαν ή «κόπηκαν» για διάφορους λόγους.

Πρώτη και καλύτερη είναι σήμερα η περίπτωση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ της Σουόνσι, η μεταγραφή του οποίου το περασμένο καλοκαίρι έγινε πραγματικό σήριαλ για την ΑΕΚ. Μοιάζει απίθανο, δηλαδή, για την Ένωση να μπουν στη διαδικασία να παλέψουν ξανά μια υπόθεση που πριν λίγο καιρό είχε οδηγηθεί σε «ναυάγιο». Αν και τώρα τα δεδομένα για την Ένωση είναι πιο ευνοϊκά, μιας και ο Ολλανδός εξτρέμ μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Ένα ακόμη όνομα από τα… παλιά που ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες είναι του Αντριάν Λόπεθ της Πόρτο, ο οποίος, όμως, δεν μπορεί να απασχολεί πραγματικά την Ένωση, μιας και αγωνίζεται σε θέση-ρόλο που δεν ψάχνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης (παίζει περισσότερο ως δεύτερος επιθετικός και δεν τραβιέται στα πλάγια).

Στην ίδια «κατηγορία» ανήκει και ο Γιόζιπ Μίσιτς της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αλλά και ο Ερνάνι, ο πρώην του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι πολύ «αλμυροί» για τα δεδομένα της ΑΕΚ.

Μάλιστα, το χαρακτηριστικό «γνώρισμα» όλων των παραπάνω παικτών είναι ότι δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους, ή για κάποιους λόγους είναι απαξιωμένοι. Κάτι που σαφώς πρέπει να προβληματίζει τους υποψήφιους μνηστήρες.

Βέβαια, δεν αποκλείεται τα συγκεκριμένα ονόματα να βγήκαν στη δημοσιότητα για… αποπροσανατολισμό και στην πραγματικότητα να είναι διαφορετικοί οι στόχοι της ΑΕΚ. Μία προσφιλή τακτική των «κιτρινόμαυρων», προκειμένου να μπορούν να δουλεύουν απερίσπαστοι τις υποθέσεις που απασχολούν σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα... πέσει από τώρα η Αγιά Σοφιά - Όνομα - απίστευτη καψούρα για την ΑΕΚ - «Ντου» σε Ολυμπιακό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags