Facebook Pixel Τι "παίζει" με Ρισβάνη και Ολυμπιακό
| 2018-11-21 23:25:00

Αλλαγές Μαρτίνς, του ’χει γυρίσει... το μάτι - Φουλάρει για τίτλο - Κίνηση-φωτιά - Δύο «στα κόκκινα»

του Παναγιώτη Νικολάου
Αλλαγές Μαρτίνς, του ’χει γυρίσει... το μάτι - Φουλάρει για τίτλο - Κίνηση-φωτιά - Δύο «στα κόκκινα»

Απανωτά χτυπήματα σχεδιάζονται. Τι παίζει με Ρισβάνη!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται στο -6 από την κορυφή της Superleague, όμως όλοι στον Πειραιά έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει ότι αυτή η εποχή, πριν από τη διακοπή των Χριστουγέννων, προσφέρεται για να ξεκινήσουν οι Ερυθρόλευκοι την αντεπίθεσή τους.

Φυσικά, κάθε δυνατή ενίσχυση στο ερυθρόλευκο ρόστερ θα είναι καλοδεχούμενη, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει στα υπόψιν του, τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση και μία από αυτές είναι του κεντρικού αμυντικού.

Αυτό που ήρθε σήμερα στο προσκήνιο είναι το όνομα του Σπύρου Ρισβάνη, ωστόσο η περίπτωσή του φαίνεται πως βρίσκεται απλά στη σφαίρα της φημολογίας και μόνο, προς το παρόν τουλάχιστον. Κι αυτό, γιατί τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο παίκτης έχουν... δοκιμάσει τη σχέση τους και όπως φάνηκε... δεν ταίριαξαν.

Οι Πειραιώτες "μέτρησαν" τον νεαρό αμυντικό, του έδωσαν ευκαιρίες, εντούτοις δεν τους... έκανε και για αυτό το λόγο παραχωρήθηκε. 

Από την άλλη και ο ίδιος ο Ρισβάνης δεν φαίνεται να "καίγεται" να επιστρέψει στο Λιμάνι, αφού η καριέρα του στον Ατρόμητο πάει από το καλό στο καλύτερο και ίσως μελλοντικά να ήθελε να δοκιμάσει και στο εξωτερικό.

Σε όλα τα παραπάνω, συνυπολογίστε και το γεγονός πως η αγορά των στόπερ δεν αποτελεί προτεραιότητα στον Ολυμπιακό, παρότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τον Ιανουάριο με τους Μεριά και Μιράντα, καθώς αμφότεροι φαίνεται πως δεν έχουν ικανοποιήσει πλήρως τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags