Facebook Pixel Κάτι τρέχει με Βαρέλα - Δεν υπάρχει κάτι με Μπρούνο
| 2018-11-21 19:30:00

Αποκάλυψη: Λάτιν σαΐτα φέρνει ο ΠΑΟΚ για τα... φτερά - Θα πετάει φωτιές - Τρελή φήμη για τον...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη: Λάτιν σαΐτα φέρνει ο ΠΑΟΚ για τα... φτερά - Θα πετάει φωτιές - Τρελή φήμη για τον...

Ξαφνικό «μπαμ» από βασικό. Άλλη μια δικαίωση Sportdog.

Όσο πλησιάζουμε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τόσο θα έρχονται στο προσκήνιο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εμφανίζονται να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ.

Ένας από αυτούς που ακούστηκαν είναι ο Μπρούνο Φελίπε του Ατρομήτου. Ο Βραζιλιάνος φέρεται να βρίσκεται στο "ραντάρ" του Δικεφάλου του Βορρά, ωστόσο οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς δεν θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Ο ΠΑΟΚ όντως στοχεύει στην απόκτηση ενός εξτρέμ και μάλιστα έχει στα υπόψιν του Βραζιλιάνο άσο για τη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο αυτός δεν θα είναι από την Ελλάδα και δη από τον Ατρόμητο, καθώς ο Μπρούνο είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που ωστόσο δεν είναι 100% βασικός στο Περιστέρι και στον Δικέφαλο θεωρούν ότι οι βλέψεις της ομάδας θα πρέπει να είναι από το πιο πάνω ράφι.

Τι συμβαίνει με Βαρέλα;

Όπως σας είχαμε γράψει από τις 31 Οκτωβρίου ο Φερνάντο Βαρέλα είναι από εκείνους τους παίκτες του "ασπρόμαυρου" ρόστερ που βρίσκονται στον... αέρα και θα χρειαστεί αρκετή κουβέντα για να βρεθεί λύση με το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, η σημερινή του ανάρτηση και στη συνέχεια το... μάζεμα που πήγε να κάνει στο instagram, ήρθαν να δικαιώσουν απόλυτα, για άλλη μια φορά, το ρεπορτάζ του sportdog.

Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι δημοσίευσε μια φωτογραφία κάνοντας λόγο για 40 μέρες μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και στη συνέχεια, για να μην εκληφθεί ότι πιέζει για το συμβόλαιό του, την κατέβασε, κάνοντας άλλη ανάρτηση, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Σε αυτή έγραψε ότι ετοιμάζει σπίτι στο πατρικό του και τόνισε ότι όλα όσα ακούγονται για το συμβόλαιό του είναι ψέμματα, παρόλα αυτά, τα συγκεκριμένα ποστ δείχνουν πολλά πράγματα και φυσικά αφορούν και μόνο στο συμβόλαιό του. 

Αποδεικνύεται, λοιπόν, αυτό που σας γράφουμε εδώ και αρκετό καιρό, πως υπάρχουν θεματάκια ακόμα και στα... σιγουράκια (από αυτά ήταν μέχρι πρότινος ο Βαρέλα) στις ανανεώσεις του ΠΑΟΚ και μένει να δούμε πού θα οδηγήσει η όλη υπόθεση, όχι μόνο με τον θηριώδη στόπερ, αλλά και με τους άλλους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags