Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίρνει επιθετικό ο Ολυμπιακός – Δημοσίευμα που τον στέλνει Πειραιά
| 2018-11-21 19:25:00

Παίρνει επιθετικό ο Ολυμπιακός – Δημοσίευμα που τον στέλνει Πειραιά

Sportdog Team
Παίρνει επιθετικό ο Ολυμπιακός – Δημοσίευμα που τον στέλνει Πειραιά

Από ποια ομάδα έρχεται ο παιχταράς.

Μετά τον τραυματισμό του Χασάν, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, ενώ δεν αποκλείεται και η απόκτηση εξτρέμ που θα μπορεί να παίξει και ως κυνηγός. Σύμφωνα με σενάριο από Αλβανία, Φιορίν Ντουρμισάι φέρεται να είναι στο στόχαστρο των Πειραιωτών.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην Πλατεία, με τον Ολυμπιακό να κυνηγά την περίπτωσή του σύμφωνα με το newsport.al.

«Ο Αλβανός επιθετικός παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό. Αγωνίζεται στον Πανιώνιο και στο φετινό πρωτάθλημα έχει σκοράρει 3 φορές σε 10 αγώνες, ενώ γενικά έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί δανεικός σε Λαμία και Καλλιθέα για δύο σεζόν, ενώ τώρα φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα για το ξεπέταγμά του. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται πολύ έντονα για τον ταλαντούχο παίκτη», αναφέρει μεταξύ άλλων η αλβανική ιστοσελίδα για τον 22χρονο, ο οποίος στην Ελλάδα μετρά 24 γκολ και 6 ασίστ και ο συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο λήγει στις 30 Ιουνίου του 2020.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags