Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν... συγκινεί Δώνη και Νταμπίζα ο Κονέ
| 2018-11-22 18:07:00

Θα πέσει το ΟΑΚΑ - Μπαμ με βασικό πρωταθλητή της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός; - Το κλειδί της μεταγραφής

του Νίκου Στεργίου
Θα πέσει το ΟΑΚΑ - Μπαμ με βασικό πρωταθλητή της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός; - Το κλειδί της μεταγραφής

Σενάριο... τρέλα για Δώνη και Νταμπίζα. Θα κάνουν τη μεγάλη κίνηση;

O Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε μια μόνο μεταγραφή Έλληνα παίκτη άνω των 23 ετών και μάλιστα ως ελεύθερο ή δανεικό, αφού δεν του επιτρέπεται να προβεί σε αγορά ποδοσφαιριστή δίνοντας χρήματα σε άλλη ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, δημοσιεύματα συνδέουν τους Πράσινους με τον Παναγιώτη Κονέ. Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα, παραμένει ελεύθερος και αποτελεί μια περίπτωση παίκτη, που μπορεί να κάνει τη διαφορά με την εμπειρία και τις παραστάσεις του.

Ουσιαστικά η πλευρά του παίκτη είναι αυτή που συντηρεί επί της ουσίας το θέμα, αφού ο διεθνής άσος «ψάχνεται» για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανική προοπτική τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα από την πλευρά του Τριφυλλιού, αφού οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας δεν «τρελαίνονται» με την προοπτική της απόκτησης του Κονέ.

Οι δύο άνδρες που είναι υπεύθυνοι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό των Πρασίνων δεν βιάζονται να καταλήξουν ακόμα στην επιλογή του παίκτη άνω των 23 που θα αποκτηθεί (εάν αποκτηθεί) και πολλά θα κριθούν από τις ανάγκες του ρόστερ. Εάν ο Δώνης αποφασίσει ότι δεν χρειάζεται μέσο, αυτομάτως η επιλογή του Κονέ θα «καεί».

Φυσικά, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα όσο ο πρώην άσος της ΑΕΚ παραμένει ελεύθερος και η προοπτική του Παναθηναϊκού τον συγκινεί. Ένα σημαντικό μειονέκτημα του Έλληνα άσου, πάντως, είναι η αγωνιστική απραξία του. Πολλοί εκτιμούν ότι για να καταλήξουν οι Δώνης και Νταμπίζας στη λύση του Έλληνα άσου, θα πρέπει ο παίκτης να «κλείσει» άμεσα και να αρχίσει προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Το ιδανικό θα ήταν αυτό να έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο, καθώς σε αυτή την περίπτωση ο Κονέ θα ήταν ήδη ετοιμοπόλεμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίθανη φήμη - «Παλάβωσαν» Αλαφούζος-Παϊρόζ, τινάζουν την μπάνκα για Έλληνα άσο; - «Βόμβα» ο...

Τρελές φήμες για Παϊρόζ και χοντρό παιχνίδι - Γιατί «τρώει» τον Ρέστη - Θα τρελαθούν οι Παναθηναϊκοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags