Facebook Pixel Τα δεδομένα για Σολδάνο στον Ολυμπιακό - Στον "αέρα" Μεριά και Χασάν
| 2018-11-22 22:44:00

Τέρμα τα γκάζια: Εντολή Μαρινάκη για κανόνι - Tούμπα το πρωτάθλημα - Φοβερό deal - Δύο «αντίο»;

του Παναγιώτη Νικολάου
Τέρμα τα γκάζια: Εντολή Μαρινάκη για κανόνι - Tούμπα το πρωτάθλημα - Φοβερό deal - Δύο «αντίο»;

Κινήσεις για την κούπα στον Ολυμπιακό. Ποιοι «βάρυναν»;

Γερά στην "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Φράνκο Σολδάνο, ένας παίκτης που δείχνει να ενδιαφέρει πολύ τον Ολυμπιακό, αν και δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση.

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής για την περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού είναι τα εξής: Άνθρωπος που λειτουργεί για τον Ολυμπιακό έχει κάνει κουβέντα με τον Σολδάνο, ο οποίος φέρεται "ζεστός" στο ενδεχόμενο να έρθει στο Λιμάνι, την ώρα που και ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί την απόκτησή του, αφού δεν έχει σταθερές λύσεις στην επίθεση, λόγω των συνεχών τραυματισμών των Γκερέρο και Χασάν.

Παρόλα αυτά, πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού είναι παίκτης από την ευρωπαϊκή αγορά και για αυτό το λόγο έχουν αρχίσει, ήδη, να την "ξεψαχνίζουν", προσπαθώντας να βρουν τον κατάλληλο για την γραμμή κρούσης. Το άσχημο στην όλη ιστορία για τους Πειραιώτες είναι πως θέλουν τον επιθετικό να είναι διαθέσιμος την Πρωτοχρονιά, κάτι που για παίκτη προερχόμενο από την Ευρώπη είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, ειδικά όταν μιλάμε για φορ, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όσο για την ομάδα του Σολδάνο; Η Ουνιόν Σάντα Φε έχει πέσει κατά πολύ στις απαιτήσεις της σε σχέση με το καλοκαίρι, που ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και πάλι για τον 24χρονο άσο. Τότε η ομάδα της Αργεντινής ζητούσε ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τώρα φέρεται να ικανοποιείται με ένα ποσό κοντά στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ. 

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον και πρόθεση από τον Ολυμπιακό να ασχοληθεί σοβαρά με τον ποδοσφαιριστή, ακόμα και για το καλοκαίρι, αν δεν ευδοκιμήσει τώρα. Πάντως, δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, καθώς πρώτος στόχος αυτή τη στιγμή για τους Ερυθρόλευκους είναι επιθετικός από την Ευρώπη.

Από το κακό στο χειρότερο

Στον "αέρα" φαίνεται να είναι αυτή τη στιγμή το μέλλον των Γιασίν Μεριά και Αχμέντ Χασάν στον Ολυμπιακό. Ειδικά για τον πρώτο, το γεγονός πως επέστρεψε από την εθνική Τυνησίας με διάστρεμμα και θα λείψει δέκα μέρες από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού καθιστά ακόμα πιο... μετέωρη τη θέση του στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα γράφονται διάφορα για την αναζήτηση κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό.

Πάντως, ό,τι και να συμβαίνει, ο Τυνήσιος δεν έχει "καεί" ακόμα από τον Ολυμπιακό, σίγουρα όμως έχει χάσει πολλούς πόντους εν όψει της συνέχειας και αν συνεχιστεί η... απραξία του, ίσως χάσει ακόμη περισσότερους, όταν χρειαστεί να παρθούν σημαντικές αποφάσεις από Μαρτίνς και διοίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη: Ποιος Ντουρμισάι; Φέρνει top φορ o Mαρινάκης, τα «διαλύει» όλα - Γελάει ο κόσμος με τον…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags