Facebook Pixel Απίθανα πράγματα στην ΑΕΚ - Τρελό «ντου» Ουζουνίδη - «Ρουκέτα» Ματιάσεβιτς
| 2018-11-23 11:10:00

Απίθανα πράγματα στην ΑΕΚ - Τρελό «ντου» Ουζουνίδη - «Ρουκέτες» Ματιάσεβιτς - Πρωτοσέλιδο... ΣΟΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίθανα πράγματα στην ΑΕΚ - Τρελό «ντου» Ουζουνίδη - «Ρουκέτες» Ματιάσεβιτς - Πρωτοσέλιδο... ΣΟΚ

«Αποκάλυψη» του βάζει μπουρλότο. Ποιος «σφάζει» τον Λυμπερόπουλο;

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε χθες στη Nova για τις μεταγραφές που ετοιμάζει η ΑΕΚ ενόψει Γενάρη. Έκανε λόγο, δηλαδή, για πληθυντικό αριθμό, αποκαλύπτοντας προφανώς ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν παραπάνω από μία κίνηση τον Γενάρη.

Βέβαια, αυτή η σημείωση του Έλληνα προπονητή πηγαίνει κόντρα στη μόλις προχθεσινή διαρροή του συλλόγου ότι η Ένωση θα κάνει μία μεταγραφή τη χειμερινή περίοδο, αυτή του αμυντικού χαφ. Μένει λοιπόν να δούμε αν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο «μπλοφάρουν» και δε θέλουν να ανοίξουν ξεκάθαρα τα χαρτιά τους.

Όπως και να έχει, πάντως, είναι φανερό πως φέτος ο μεταγραφικός προγραμματισμός της ΑΕΚ απαιτεί διορθώσεις. Κι αυτό διαπιστώνεται από τις συνεχείς ανακατατάξεις που παρατηρούνται στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, κάτι που σημειώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ.

Σε αυτή τη φάση, άλλωστε, και μετά την επίσημη αποχώρηση του Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, δεν είναι ξεκάθαρο ποιος έχει αναλάβει τον σχεδιασμό της ομάδας, καθώς ο Σέρβος «καυτηρίασε» πολλά αποχωρώντας από την Ένωση.

Βέβαια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έμπειρος παράγοντας και έχει αποδείξει πολλές φορές ότι γνωρίζει πώς να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις για το καλό του συλλόγου, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει ο ίδιος δράση τον Γενάρη για να φέρει τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα, προκειμένου να ενισχυθεί σημαντικά στις θέσεις που πονάει.  

Τρομερό πρωτοσέλιδο

Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ώρας» (δείτε το ΕΔΩ), το οποίο μιλάει για την «παγίδα που έστησε ο Άγιαξ για να τιμωρηθεί η έδρα της ΑΕΚ», προκειμένου το μεταξύ τους παιχνίδι να διεξαχθεί χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ. Την ώρα, μάλιστα, που ο Άγιαξ όχι μόνο πάει για την πρόκριση, αλλά κυνηγάει ακόμα και την πρωτιά στον όμιλο, παρουσιάζεται να θέλει να επηρεάσει την UEFA σε βάρος της Ένωσης, παρόλο που οι διατάξεις και οι ποινές βάσει κατηγορητηρίου είναι ξεκάθαρες σε αυτή την περίπτωση.

Επιβεβαίωση για Ιατρούδη

Παράλληλα, η εφημερίδα επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας το προχθεσινό ρεπορτάζ του sportdog.gr για τον Γιάννη Ιατρούδη του Εργοτέλη, τονίζοντας πως είναι θέμα χρόνου να «κλείσει» από τώρα ο 19χρονος εξτρέμ. Κάτι που επισημάναμε και χθες σε σχετικό θέμα, τονίζοντας πως ο παίκτης θα παραμείνει στην Κρήτη ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν και θα πάει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερή αποκάλυψη: Γι' αυτό ο Μελισσανίδης «έφαγε» τον Ματιάσεβιτς - Δεν έχει γραφτεί πουθενά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags