Facebook Pixel Παρελθόν ο Ματιάσεβιτς, εξελίξεις με Μαϊστόροβιτς
| 2018-11-22 19:22:00

Τρελαίνει κόσμο η ΑΕΚ με τη νέα κίνηση - Δεν το έχει ξανακάνει καμιά ομάδα - Όλα για όλα η Ένωση!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελαίνει κόσμο η ΑΕΚ με τη νέα κίνηση - Δεν το έχει ξανακάνει καμιά ομάδα - Όλα για όλα η Ένωση!

Παίζει τα ρέστα του ο Μελισσανίδης. Στην... πρίζα όλοι.

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, καθώς η ενωσίτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του Σέρβου από το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας.

Παρότι ο ίδιος σε δηλώσεις του σε ξένο Μέσο τόνισε ότι το "διαζύγιο" με την ΑΕΚ είναι οριστικό και πως περιμένει κάποια άλλη πρόταση για δουλειά, ορισμένες αρθρογραφίες επιμένουν ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους Κιτρινόμαυρους ως "εξωτερικός συνεργάτης".

"Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά ήρθε… φυσιολογικά. Δε θέλω απλά να κάθομαι δύο χρόνια απλά και μόνο για τα χρήματα. Η συνεργασία ολοκληρώνεται και δε θα ανανεωθεί. Είμαι στο Βελιγράδι, περιμένω κάτι, μια προσφορά που ελπίζω πως θα έρθει. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, όλα αυτά με την ΑΕΚ είναι κάτι που συνέβησαν πρόσφατα και υπάρχει χρόνος", είπε ο Ματιάσεβιτς και φυσικά έκοψε κάθε πιθανότητα άλλης συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη μαρτυρά μια... περίεργη συνθήκη που δείχνει να καθιερώνεται στην Ένωση και που την θέλει να "τρώει" τους τεχνικούς και αθλητικούς διευθυντές της. 

Για παράδειγμα ο Ματιάσεβιτς ήρθε για να γίνει το Νο1, ωστόσο κατέληξε να γίνει το... Νο4 κάτω από τους Μελισσανίδη, Παπαδόπουλο, Ουζουνίδη, ακόμα και από τον Νίκο Λυμπερόπουλο που έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. 

Φυσικά και δεν είναι ανεδαφική η σεναριολογία που κάνει λόγο για την επιστροφή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, πραγματικά, όμως θα πρόκειται για εντελώς τρελή εξέλιξη.

Και το λέμε αυτό, καθώς είναι πολύ περίεργο ένας τεχνικός διεθυντής (σ.σ.Μαϊστόροβιτς) να διαδέχεται αθλητικό διευθυντή (Ματιάσεβιτς), που ήρθε για να καλύψει την θέση που άφησε κενή στο οργανόγραμμα της ομάδας η αποχώρηση του πρώτου και που καλύφθηκε από την επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος είχε φύγει για να αναλάβει ο Μαϊστόροβιτς. Επιπλέον και η ΑΕΚ διαψέυδει ότι υπάρχει θέμα με τον Σουηδό.

Γίνεται κατανοητό, λοιπόν, ότι η θέση του τεχνικού ή αθλητικού διευθυντή στην Ένωση αποτέλει έναν... φαύλο κύκλο, από τον οποίο δεν "γλίτωσε" ούτε ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα πέσει το ΟΑΚΑ - Μπαμ με βασικό πρωταθλητή της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός; - Το κλειδί της μεταγραφής

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags