Facebook Pixel Απίστευτη απόφαση Μπράνκο - «Τελειώνει» τον Κουλούρη - «Αντίο» στον ΠΑΟΚ που θα συζητηθεί
| 2018-11-23 13:22:00

Αποκάλυψη: Απίστευτη απόφαση Μπράνκο - Κάνει «όργια» και τον «τρώει» - «Αντίο» που θα συζητηθεί

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη: Απίστευτη απόφαση Μπράνκο - Κάνει «όργια» και τον «τρώει» - «Αντίο» που θα συζητηθεί

Το παίρνει πάνω του ο Πορτογάλος. «Καθαρίζει» το πιο… hot όνομα!

Φωτιά έχουν πάρει τις τελευταίες μέρες τα σενάρια για το μέλλον του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος κάνει σούπερ σεζόν στον Ατρόμητο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Όπως γράφτηκε, μάλιστα, ακόμα και μεγάλες ομάδες της Ευρώπης έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Έλληνα επιθετικό, ωστόσο σε αυτή τη φάση τα όσα κυκλοφορούν μάλλον εμπεριέχουν μεγάλη δόση υπερβολής.

Για παράδειγμα το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας δεν υφίσταται, όπως και το ότι ο μικρός έχει πέραση σε ομάδες της Πρέμιερσιπ (Γουότφορντ), διαρροές που μάλλον προέρχονται από τους μάνατζερ.

Από την άλλη, αυτό δε σημαίνει ότι ο Ευθύμης Κουλούρης δεν έχει τραβήξει τα βλέμματα στο εξωτερικό. Κάθε άλλο, ο Έλληνας επιθετικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να «παίξει» στα μπλοκάκια ισχυρών συλλόγων στα κορυφαία πρωταθλήματα.

Πάντως, αυτό που πρέπει να τονίσουμε στην υπόθεση του νεαρού άσου είναι ότι στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο νέος τεχνικός διευθυντής, Μάριο Μπράνκο, θεωρεί ότι ο παίκτης δεν μπορεί να καλύψει τη θέση του βασικού σέντερ φορ. Ναι μεν, πιστεύει πως είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, με περιθώρια βελτίωσης, ωστόσο για να δίνει λύσεις ως εφεδρική επιλογή και όχι να μπει στα παπούτσια του… Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Εξάλλου, και ο παίκτης θέλει να πάει σε ομάδα που να του δείχνουν εμπιστοσύνη και να λογίζεται ως βασικός. Να έχει, δηλαδή, πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως συμβαίνει τώρα στον Ατρόμητο, όπου έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.

Γι’ αυτό και υπάρχει η εκτίμηση πως η πώληση του 22χρονου άσου είναι μονόδρομος και ότι δύσκολα μπορεί ο παίκτης να παραμείνει ενόψει της νέας σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, όποια κουβέντα γίνει στον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του παίκτη θα γίνει με ορίζοντα καλοκαιριού και δύσκολα θα σημειωθεί κάποια εξέλιξη τον Γενάρη. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags