Facebook Pixel Ξαφνική βόμβα με Λαμπρόπουλο στην ΑΕΚ - Εκεί θα πάει - «Κόλαση» το παρασκήνιο
| 2018-11-23 14:34:00

Ξαφνική βόμβα «Λάζαρου» στην ΑΕΚ - Τα «βροντάει» βασικός - Εκεί θα πάει - «Κόλαση» το παρασκήνιο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ξαφνική βόμβα «Λάζαρου» στην ΑΕΚ - Τα «βροντάει» βασικός - Εκεί θα πάει - «Κόλαση» το παρασκήνιο

Απρόσμενη εξέλιξη. Ποιος «φορτώνει» και τα μαζεύει; Μόνο εδώ!

Μπορεί να λογιζόταν μέχρι πριν λίγο καιρό στους «σίγουρους» για την ανανέωση και την παραμονή του στην ΑΕΚ, ωστόσο κι αυτός έχει μπει τελευταία στη λίστα των «επίφοβων».

Ο λόγος για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος, παρόλο που διανύει από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του, κερδίζοντας την κλήση του και στην Εθνική ομάδα, δεν τα έχει βρει ακόμα με την Ένωση για νέο συμβόλαιο.

Είναι, πλέον, πασιφανές ότι υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στον Έλληνα άσο και την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση, με τον παίκτη να ζητάει να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Την ίδια στιγμή που υφίσταται το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον Βασίλη Λαμπαρόπουλο, με τη Ρέιντζερς να είναι όντως μία ενδιαφερόμενη που έχει «γοητεύσει» τον 28χρονο στόπερ, ωστόσο δεν είναι η μοναδική που φέρεται να έχει χτυπήσει την πόρτα του παίκτη.

Στο μεταξύ, να σημειώσουμε πως μάνατζερ του άσου της ΑΕΚ είναι ο Γιάννης Εμμανουλίδης, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Ανδρέα Σάμαρη, διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Όμως, ο συγκεκριμένος ατζέντης ήρθε σε «κόντρα» με την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση το περασμένο καλοκαίρι με αφορμή τη μεταγραφή του Άλεφ.

Το γεγονός αυτό, λοιπόν, είναι ένα ακόμα στοιχείο που μπορεί να παίξει το ρόλο του στις συζητήσεις που γίνονται για την παραμονή του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην Ένωση. Και δεν αποκλείεται στο τέλος ο Έλληνας στόπερ να προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων, αν και εφόσον δεν πάρει αυτά που ζητάει από την ΑΕΚ, όπως συνέβη σε ένα βαθμό και με τον Λάζαρο Χριστουδουλόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: To αφεντικό του Ολυμπιακού πίσω από τα κάγκελα - Σκάνδαλο μεγατόνων - Άφωνη όλη η Ελλάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags