Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - «Ντοπέ σούπερ σταρ της Ρεάλ στον τελικό του Champions League»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-23 19:51:00

ΣΟΚ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - «Ντοπέ σούπερ σταρ της Ρεάλ στον τελικό του Champions League»!

Sportdog Team
ΣΟΚ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - «Ντοπέ σούπερ σταρ της Ρεάλ στον τελικό του Champions League»!

Κάνει το γύρο του κόσμου η είδηση!

Σύμφωνα με έγγραφα που έφεραν στη δημοσιότητα τα Football Leaks και επικαλείται η Spiegel, ο Σέρχιο Ράμος παραβίασε το πρωτόκολλο του ντόπινγκ κοντρόλ δύο φορές, η μια μάλιστα μετά τον τελικό του Champions League το 2017, όμως η UEFA έκανε τα... στραβά μάτια προκειμένου να μην τον τιμωρήσει!

Μετά τον προαναφερθέντα τελικό ο Ράμος φέρεται να βρέθηκε θετικός στην ουσία δεξαμεθαζόνη, η οποία είναι απαγορευμένη. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η UEFA έβαλε στο αρχείο την υπόθεση καθώς αποδέχθηκε τις εξηγήσεις του Ισπανού αμυντικού και του γιατρού της Ρεάλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ουσία μπορεί να επιτραπεί στο Champions League μόνο αν δηλωθεί στον έλεγχο από τον θεράποντα ιατρό ότι χορηγείται για ιατρικούς λόγους, κάτι που δεν συνέβη.

Για την ακρίβεια, ο γιατρός παραδέχθηκε ότι την παραμονή του τελικού έκανε δύο ενέσεις με αυτή την κορτιζονούχα ουσία στον αρχηγό της Ρεάλ (στο γόνατο και στον ώμο), ωστόσο στο επίσημο έγγραφο δήλωσε ότι χορήγησε την ουσία betamethasone. Η UEFA έκρινε πως πρόκειται για παρόμοια αγωγή και δεν τιμώρησε ούτε τον παίκτη, ούτε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σέρχιο Ράμος, σύμφωνα με το Football Leaks, παραβίασε το πρωτόκολλο του ντόπινγκ κοντρόλ μετά το ματς με τη Μάλαγα για το ισπανικό πρωτάθλημα τον περασμένο Απρίλιο. Συγκεκριμένα έκανε ντους πριν διενεργηθεί το ντόπινγκ κοντρόλ., κάτι το οποίο απαγορεύεται από την ισπανική νομοθεσία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags