Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός πριν τον τελικό: Έριξαν πέτρες στο πούλμαν της Μπόκα - Αναβλήθηκε το ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-11-25 00:15:00

Χαμός πριν τον τελικό: Έριξαν πέτρες στο πούλμαν της Μπόκα - Αναβλήθηκε το ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός πριν τον τελικό: Έριξαν πέτρες στο πούλμαν της Μπόκα - Αναβλήθηκε το ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άσχημες εικόνες έξω από το Μονουμεντάλ.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στους δρόμους έξω από το "Μονουμεντάλ", όπου η Ρίβερ Πλέιτ θα αντιμετωπίσει την Μπόκα Τζούνιορς στον επαναληπτικό τελικό του 2-2 για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Οπαδοί της Ρίβερ επιτέθηκαν στο πούλμαν της Μπόκα και πέταξαν πέτρες, σπάζοντας τζάμια και θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Παράλληλα, έπεσαν και δακρυγόνα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναπνεύσουν καλά οι ποδοσφαιριστές, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, όπου είναι ο Κάρλος Τέβες. 

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έχει προκαλέσει τεράστιο πανικό, ενώ από την Μπόκα ζητούν την αναβολή του τελικού, καθώς πολλοί παίκτες φαίνεται πως δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν μετά τα όσα συνέβησαν.

Υπάρχει μάλιστα η πληροφορία ότι δύο εκ των παικτών της Μπόκα έφυγαν για κοντινή κλινική, κάτι που κάνει την διεξαγωγή του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores σχεδόν αδύνατη.

Αρχικά η αναμέτρηση ήταν να αρχίσει στις 23:00 μετά από επίσημη ανακοίνωση της CONMEBOL, αργότερα από την διοργανώτρια αρχή ενημέρωσαν ότι ο τελικός θα γίνει τελικά στις 00:15 ώρα Ελλάδας και τώρα περιμένουμε για 00.45!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags