Facebook Pixel Sportdog.gr | Τραγική η ΑΕΚ, «δώρο» στον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα - Πήρε ρεβάνς ο Δέλλας, την καθάρισε εύκολα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-11-24 20:56:00

Τραγική η ΑΕΚ, «δώρο» στον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα - Πήρε ρεβάνς ο Δέλλας, την καθάρισε εύκολα (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τραγική η ΑΕΚ, «δώρο» στον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα - Πήρε ρεβάνς ο Δέλλας, την καθάρισε εύκολα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τον Ατρόμητο, η Ένωση έχασε 2-1 στο Αγρίνιο.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα υπέστη η ΑΕΚ. Η Ένωση έχασε 2-1 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και στην ουσία αποχαιρετά την διεκδίκηση του τίτλου, αφού ο ΠΑΟΚ ξεφεύγει με 12 βαθμούς.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο Καμαρά με τα γκολ που πέτυχε οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Με φουλ επιθετικό σχήμα κατέβασε την ΑΕΚ στο Αγρίνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός τοποθέτησε στην κορυφή τον Πόνσε, στα φτερά τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα με τον Λιβάγια να παίζει πίσω από τον Αργεντινό σε ελεύθερο ρόλο.

Στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Σιμόες αγωνίστηκε ο Άλεφ. Την άμυνα αποτελούσαν από δεξιά προς τα αριστερά οι Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς και Χουλτ. Την εστία υπερασπίστηκε ο Μπάρκας.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Χαντάκιας, Ρότσα, Καμαρά (66' Μοράρ), Μάνα, Μπαρμπόσα, Ντίας, Ντίας, Λουσέρο, Μαρινάκης, Σοάρες, Μάζουρεκ (87' Mάζουρεκ)

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (Γκάλο), Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Χουλτ, Σιμόες, Άλεφ (60' Κλωναρίδης), Μάνταλος, Μπακασέτας (46' Μπογέ), Λιβάγια, Πόνσε

Η ΦΑΣΗ Η γκολάρα του Καμαρά με κεφαλιά.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Μαντάρα τα έκανε η βοηθός Δέτση στο 25' πριν προηγηθεί ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες σκόραραν με τον Γουίλιαν που υποδείχτηκε λανθασμένα οφσάιντ. Η ειρωνεία είναι, ότι η βοηθός ήταν στην ευθεία και κατάφερε να μην δει τη φάση. Στη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, α ο Καμαρά ήταν οφσάιντ. Στο 61', οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν για μια υπόδειξη του Λιβάγια ως οφσάιντ κι ενώ ο Κροάτης επιθετικός έφευγε μόνος του προς την αντίπαλη εστία. Στο γκολ του Σιμόες οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, αλλά η φάση είναι οριακή.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Η ΑΕΚ ήταν αυτή που πήρε τον έλεγχο του αγώνα με το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ωστόσο η υπεροχή της πρωταθλήτριας Ελλάδας δεν είχε ουσία, 62% ήταν η κατοχή, η οποία δεν είχε αντίκρυσμα. Οι «κιτρινόμαυροι» εγκλωβίστηκαν επιθετικά, Λιβάγια, Μάνταλος και Μπακασέτας «κόλλησαν» για άλλη μια φορά δημιουργικά, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς τροφοδοσία ο Πόνσε.

Από το 20' και μετά ο Παναιτωλικός άρχισε να ανεβάζει γραμμές και να ψάχνεται. Η ΑΕΚ έχασε την προσοχή της με τους γηπεδούχους να περνούν συνεχώς μπαλιές από τα άκρα. Στο 25' σκόραρε με τον Ουίλιαν, ένα γκολ που κακώς ακυρώθηκε, στο 26' όμως η θεία δίκη τιμώρησε τον Δικέφαλο με τον Καμαρά να ανοίγει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 45', όταν ο Κυριακίδης απέκρουσε σε κόρνερ κεφαλιά του Πόνσε ύστερα από κόρνερ. Ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις αλλά ο Καμαρά αστόχησε σε τετ α τετ.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ δέχτηκε γρήγορα και δεύτερο τέρμα από τον Καμαρά, στο 51' και έτσι το έργο της έγινε δυσκολότερο. Ο Ουζουνίδης που είχε περάσει από πριν τον Μπογέ, έριξε στο ματς τον Κλωναρίδη και έκανε ακόμα πιο επιθετικό το σχήμα του. Η Ένωση έπαιξε με μία διάταξη, κάτι σαν 4-2-4 και πάλι όμως δεν μπορούσε να γίνει απειλητική, ένα πρόβλημα που δεν εμφάνισε για πρώτη φορά φέτος.

Η ΑΕΚ το πάλεψε και μείωσε στο 77' με γκολ του Σιμόες. Η πολυπόθητη ισοφάριση που θα τη γλίτωνε από δεύτερη σερί ήττα δεν ήρθε ποτέ όμως. Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με Ατρόμητο ήρθε νέα κηδεία από τον Παναιτωλικό που επικράτησε με 2-1. Έτσι η Ένωση παρέμεινε για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη, κάτι που την απομακρύνει περισσότερο από την κορυφή.

ΠΑΤΑ ΤΟ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags