Facebook Pixel Φουλάρει για μεταγραφή επιθετικού ο Ολυμπιακός - Τι ισχύει με τον Μήτρογλου
| 2018-11-25 22:10:00

«Τρελαμένος» Μαρινάκης - Αυτόν φέρνει για να «χτυπήσει» τον τίτλο; - Τί «παίζει» με επιστροφή-βόμβα

του Παναγιώτη Νικολάου
«Τρελαμένος» Μαρινάκης - Αυτόν φέρνει για να «χτυπήσει» τον τίτλο; - Τί «παίζει» με επιστροφή-βόμβα

Έτσι «απαντάει» ο Ολυμπιακός - Βουίζει ο τόπος για «βαρύ» όνομα.

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε και πάλι, καθώς με γκολ για ακόμα ένα ματς στις καθυστερήσεις έφυγε νικητής και από το Περιστέρι με 2-1, χάρη στην… χρυσή κεφαλιά του Βούκοβιτς στο 93’!

Το γκολ του Σέρβου πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες και ανθρώπους των Πειραιωτών, καθώς ουσιαστικά τους κρατάει ζωντανούς στη μάχη του πρωταθλήματος, τους δίνει το δικαίωμα να πλησιάσουν στου έξι βαθμούς τον ΠΑΟΚ, ενώ έχοντας περάσει με διπλό από μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος αποκτούν τρομερή ψυχολογία για τη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός πάντως, παρότι και πάλι βρήκε το χρυσό γκολ της νίκης στο φινάλε, ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ακόμα και όταν ο Ατρόμητος έπαιζε με 10 παίκτες και είναι χαρακτηριστικό πως για ακόμα ένα παιχνίδι, δημιούργησε πάλι πολλές ευκαιρίες. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν το ματς με 18 τελικές προσπάθειες, επτά εντός εστίας, οκτώ εκτός εστίας και τρεις κεφαλιές.

Παρά τις τόσες ευκαιρίες όμως, με τον Μάνο να είναι πρωταγωνιστής και μοιραίος στις περισσότερες φάσεις, ο Ολυμπιακός σημείωσε μόνο δύο γκολ, όχι από φορ, αλλά από τον Καμαρά και τον Βούκοβιτς. Γι’ αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε… τρελαθεί κατά την διάρκεια του ματς βλέποντας τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και το πρόβλημα που δεν λύνεται με τίποτα στο γκολ!

Όλα αυτά λοιπόν και σε συνδυασμό με την… δίψα που υπάρχει πλέον στο Λιμάνι για τον τίτλο, αναμένεται να φέρουν εξελίξεις τον Γενάρη και προφανώς αναφερόμαστε στη μεταγραφή του επιθετικού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr μάλιστα, θεωρείται δεδομένη η επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη για ακόμα μία μεταγραφική περίοδο να… σπρώξει χρήμα και να δώσει τη λύση!

Δεν κυκλοφόρησε άλλωστε τυχαία (από την Γαλλία) το όνομα του Κώστα Μήτρογλου τις τελευταίες ημέρες. Η περίπτωση του Έλληνα φορ προφανώς και ενδιαφέρει τους Ερυθρολεύκους, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επαφή των δύο πλευρών. Αν και εφόσον υπάρξει μέχρι τον Γενάρη πρόσφορο έδαφος, δεν αποκλείεται ο Μητρο-γκολ να επιστρέψει, όμως παραμένει δύσκολο.

Ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, πως στον Ολυμπιακό θα κάνουν μεταγραφή επιθετικού και μάλιστα από το… πάνω ράφι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γι’ αυτό τρελάθηκαν στο Λιμάνι - Χτύπημα εκτός φάσης - Ήταν πέναλτι; - ΦΩΤΟ-ντοκουμέντο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags