Facebook Pixel Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ "κλέβουν" τους κομμένους της ΑΕΚ;
| 2018-11-26 22:26:00

Αποκάλυψη: Σκάνε βόμβες με τους κομμένους της ΑΕΚ - Χοντρό «πέσιμο» στον Τίγρη - Τους αρπάζουν!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αποκάλυψη: Σκάνε βόμβες με τους κομμένους της ΑΕΚ - Χοντρό «πέσιμο» στον Τίγρη - Τους αρπάζουν!

Κόλαση στη Super League, ποιοι τους βλέπουν. Αναλυτικό ρεπορτάζ.

Η… βόμβα έσκασε στην ΑΕΚ μετά την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη χθεσινή προπόνηση, καθώς σήμερα έγινε γνωστό πως οι Αντρέ Σιμόες, Τάσος Μπακασέτας και Βασίλης Λαμπρόπουλος δεν υπολογίζονται από την ομάδα, από τη στιγμή που δεν συμφωνούν με τις προτάσεις της διοίκησης για ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη βάζει… φωτιά στα σενάρια για το μέλλον των παικτών. Η προοπτική του εξωτερικού είναι ανοικτή και για τους τρεις, ωστόσο παρουσιάζει ενδιαφέρον το γεγονός ότι αγωνίζονται σε θέσεις που οι ανταγωνιστές της Ένωσης, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, θέλουν ενίσχυση!

Αμφότερες οι ομάδες αναμένεται να ψάξουν για στόπερ, αφού οι καλοκαιρινές μεταγραφές τους (Χατσερίδης στον ΠΑΟΚ και Μεριά στον Ολυμπιακό) δεν έχουν ικανοποιήσει. Συνεπώς, από τη στιγμή που μπορούν να αποκτήσουν ως ελεύθερο έναν κεντρικό αμυντικό της κλάσης του Βασίλη Λαμπρόπουλου, δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν την… αρπαγή του Έλληνα άσου.

Αντίστοιχα, η υπόθεση του Αντρέ Σιμόες παρουσιάζει ενδιαφέρον, με τον Πορτογάλο να έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του με τη φανέλα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ψάξει για αμυντικό χαφ και «οκτάρι» για το καλοκαίρι, αφήνει τα πάντα ανοικτά.

Ιδιαίτερα ελκυστική είναι και η περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, είναι σταθερά διεθνής με την Εθνική Ελλάδας και σίγουρα η προοπτική του δεν αφήνει ασυγκίνητη καμία ελληνική ομάδα.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω-κάτω με τους τρεις «κομμένους» της ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατροπή με το γκολ του Βούκοβιτς - «Γι’ αυτό είναι κανονικό...» - Κορυφαίος διαιτητής έριξε βόμβα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags