Facebook Pixel Sportdog.gr | Φήμη-φωτιά για top άσο του ΠΑΟ - Γιατί «ξενέρωσε» - Τα βροντάει και φεύγει; - «Αποκάλυψη» Δώνη!
| 2018-11-27 05:57:00

Φήμη-φωτιά για top άσο του ΠΑΟ - Γιατί «ξενέρωσε» - Τα βροντάει και φεύγει; - «Αποκάλυψη» Δώνη!

του Νίκου Στεργίου
Φήμη-φωτιά για top άσο του ΠΑΟ - Γιατί «ξενέρωσε» - Τα βροντάει και φεύγει; - «Αποκάλυψη» Δώνη!

Τι συμβαίνει με κορυφαίο «πράσινο»; Τα... πάντα όλα στο Sportdog.

«Εσωτερικές» μεταγραφές και όχι εξωτερικές προανήγγειλε για τον Ιανουάριο σε συνέντευξή του ο Γιώργος Δώνης, εννοώντας βέβαια την προσθήκη ποδοσφαιριστών που ήταν ήδη στο ρόστερ, αλλά δεν έπαιζαν, όπως ο Όμρι Άλτμαν, ο οποίος εδώ και μήνες είναι τραυματίας.

Παρόλα αυτά, στο «πράσινο» στρατόπεδο κάνουν τον σχεδιασμό τους και πέρα από τις όποιες μεταγραφές, καθώς θέλουν να είναι ήσυχοι σε κάθε επίπεδο, ακόμα και σε αυτό των ανανεώσεων.

Ένας από τους βασικούς παίκτες στο πλάνο του Γιώργου Δώνη είναι ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κουρμπέλης, που πάντως δε φαίνεται να έχει ξεκινήσει προς το παρόν συζητήσεις για το συμβόλαιό του.

Κάτι απόλυτα λογικό, καθώς το υπάρχον έχει ισχύ μέχρι το 2021 και μοιάζει δύσκολο να φτάσει αυτή τη στιγμή κάποια πρόταση από το εξωτερικό.

Και το λέμε αυτό, αφού όσο καιρό είναι στην ομάδα ο διεθνής μέσος, δεν έχει υπάρξει επίσημη κρούση γι' αυτόν, παρά μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον, όπως ήταν αυτό της Σαμπντόρια το περασμένο καλοκαίρι.

Επίσης, έχει γίνει αντιληπτό πως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται μάλλον «απογοητευμένος» από την έλλειψη προτάσεων από το εξωτερικό και γι' αυτό φημολογείται ότι έχει αλλάξει μάνατζερ ή πως βρίσκεται σε διαδικασία να αλλάξει.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, ο Δημήρτης Κουρμπέλης δείχνει να προτιμάει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για το συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags