Χαμός έγινε στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, αλλά και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, αλλά και με την αστυνομία.

Περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα του ματς, οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν "ντου" στη θύρα όπου βρίσκονταν αυτοί του Άγιαξ πετώντας κάθε λογής αντικείμενα, από φωτοβολίδες και κροτίδες μέχρι βόμβες μολότοφ!

Η ένταση οδήγησε στην επέμβαση των ΜΑΤ, με τις αστυνομικές δυνάμεις να να συγκρούονται με τους Ολλανδούς, κάνοντας μάλιστα και χρήση χημικών.

Η έκταση των επεισοδίων αναμένεται να επιφέρει βαριά τιμωρία από την UEFA τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Άγιαξ, καθώς οι δύο ομάδες δύσκολα θα γλιτώσουν την... καμπάνα.

Βαριά τιμωρία!

Τα επεισόδια ήταν τρομερής έντασης και εντός γηπέδου και μάλιστα πήραν μεγάλες διαστάσεις σε όλη την Ευρώπη και για αυτό στην ΑΕΚ… τρέμουν το τι θα αντικρίσουν όταν θα φτάσει στα χέρια τους το κατηγορητήριο που θα συνταχθεί.

Δεδομένα θα υπάρξει πάρα πολύ υψηλό πρόστιμο, αλλά και αρκετές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στην επόμενη αγωνιστική  περίοδο σε όποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και να αγωνιστεί η ΑΕΚ. Αρκετοί θεωρούν πλέον δεδομένο πως θα κλείσουν οι θύρες 35 και 1 που φιλοξενούν τους οργανωμένους της Ένωσης, καθώς ήταν υπότροπη για τα καπνογόνα με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ υπάρχει πληροφορία πως το διάστημα που θα παραμείνουν κλειστές μπορεί να φτάνει ή και να ξεπερνάει τον ένα χρόνο!