Facebook Pixel ΑΕΚ: Ετοιμάζεται βαριά καμπάνα για την Ένωση
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-28 06:40:00

Απειλή-σοκ μετά το ΑΕΚ-Άγιαξ - Παγκόσμιο θέμα - Αποκλεισμός από την Ευρώπη για Ένωση;

Sportdog Team
Απειλή-σοκ μετά το ΑΕΚ-Άγιαξ  - Παγκόσμιο θέμα - Αποκλεισμός από την Ευρώπη για Ένωση;

Το ρεπορτάζ της Ένωσης έχει πάρει φωτιά.

Σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του Άγιαξ. Σύμφωνα με καταγγελίες των ανθρώπων της Ένωσης, ανάμεσα στους οπαδούς του Άγιαξ υπήρχαν οπαδοί του Παναθηναϊκού και έτσι προκλήθηκαν τα σοβαρά επεισόδια.

Πρωτοφανής κατάσταση για επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ υπήρξε και εκτόξευση μολότοφ από χούλιγκαν που βρέθηκαν μέσα στην τάφρο του Ολυμπιακού Σταδίου, προς τους φιλοξενούμενους. Δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν και είχαν συγκρούσεις σώμα με σώμα με όσους βρίσκονταν στη θύρα των φίλων του Άγιαξ.

Τουλάχιστον επτά τραυματισμένοι οπαδοί από πλευράς ΑΕΚ ήταν το αποτέλεσμα, αλλά και αρκετοί από την πλευρά του Άγιαξ...

Βαριά «καμπάνα» για την ΑΕΚ

Η τιμωρία της έδρας της ΑΕΚ από την επόμενη παρουσία της στα Κύπελλα Ευρώπης θεωρείται δεδομένη, ενώ υπάρχουν σενάρια ακόμα και για ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Μάλιστα, η θέση των Κιτρινόμαυρων γίνεται χειρότερη λόγω ενός πανό με υβριστικό μήνυμα προς την UEFA, που αναρτήθηκε πριν την πρώτη σέντρα του ματς της Τρίτης και που κατέβηκε προς το τέλος του πρώτου μέρους και αφού πρώτα είχαν γίνει επανειλημμένες συστάσεις από τα μεγάφωνα.

Τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ έγιναν θέμα μέχρι και την Ταϊβάν, ενώ έχουν γράψει σχετικά στην Αγγλία (Daily Mail, Mirror, Independent, Sun), στην Ιταλία η Gazzetta dello sport και στην Αμερική η Washington Post.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με το χέρι στην καρδιά ο Ουζουνίδης - Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου για τους οπαδούς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags