Facebook Pixel Νέα «βόμβα» Μελισσανίδη στην ΑΕΚ - «Παίρνει το κεφάλι» του Oυζουνίδη - Τα «βροντάει» ο Μάνταλος
| 2018-11-28 11:48:00

«Τσουνάμι» Τίγρη και νέες «βόμβες» - «Παίρνει το κεφάλι» του… - Τα «βροντάει» κορυφαίο όνομα

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Τσουνάμι» Τίγρη και νέες «βόμβες» - «Παίρνει το κεφάλι» του… - Τα «βροντάει» κορυφαίο όνομα

Εξελίξεις-φωτιά στην Ένωση. Ποιοι «τελειώνουν». Χαμός…

Στην ΑΕΚ τρέχουν και δε φτάνουν λόγω των σοβαρών επεισοδίων που έγιναν στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ, ωστόσο παράλληλα είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν και το αγωνιστικό κομμάτι.

Η Ένωση παρουσίασε και χθες πολύ μέτρια εικόνα και στην ουσία δεν απείλησε ποτέ την ολλανδική ομάδα, παίζοντας για ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα… αντιποδόσφαιρο, παρόλο που αγωνιζόταν στην έδρα της και παρόλο που θεωρητικά κυνηγούσε μόνο τη νίκη για να είχε ελπίδες πρόκρισης.

Η ατάκα, άλλωστε, του προπονητή του Άγιαξ, Έριν Τεν Χαγκ, ότι «η ΑΕΚ έπαιξε κλειστά», μαρτυράει τα πάντα σχετικά με τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς της Ένωσης που μάλλον κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο μόνο για να γλιτώσει το διασυρμό.

Φυσικά, το βάρος της ευθύνης γι’ αυτή την εικόνα πέφτει μοιραία στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του, ενώ φάνηκε πως παραμένει το σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα εντός των αποδυτηρίων, απόρροια, βεβαίως, και των όσων έχων προηγηθεί.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι η περίοδος χάριτος για τον Έλληνα τεχνικό δείχνει σταδιακά να τελειώσει. Όπως φαίνεται κι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει χάσει σε σημαντικό βαθμό την εμπιστοσύνη της διοίκησης και το επόμενο διάστημα θεωρείται πολύ κρίσιμο για το μέλλον του. Υπό την έννοια ότι θα δώσει και ο ίδιος εξετάσεις, όπως και αρκετοί παίκτες. Αν και για την ώρα, από την ΠΑΕ στηρίζουν τον 50χρονο τεχνικό, οπότε είναι στο χέρι του να γυρίσει το χαρτί, παρόλο που τα χρονικά περιθώρια δείχνουν να έχουν στενέψει επικίνδυνα... 

«Φευγάτος» ο Μάνταλος

Την ίδια στιγμή, έγινε εμφανές και χθες πως ο Πέτρος Μάνταλος είναι «απών». Δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στην ΑΕΚ και παραμένει εκτός φόρμας. Όπως σας γράφαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο αρχηγός της ομάδας είναι «φευγάτος» και σκέφτεται ήδη το μέλλον του μακριά από την Ένωση. Κάτι που αποδείχθηκε κι απέναντι στον Άγιαξ, όπου στην κυριολεξία δεν κατάφερε να κάνει τίποτα θετικό για την ομάδα του.

Ο Έλληνας άσος έχει δώσει εντολή σε δύο μάνατζερ να του βρουν προτάσεις στο εξωτερικό κι αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον είναι σχεδόν βέβαιο πως σε αυτή τη φάση θα το προτιμήσει. Μάλιστα, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ζήτησε από τους ατζέντηδες να του βρουν ομάδα, μετά την «κατσάδα» του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-ΣΟΚ και όλα τούμπα: «Αυτοί έκαναν τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ - Μπήκαν χωρίς εισιτήριο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags