Facebook Pixel «Βόμβες» Μαρινάκη, φουλ για πρωτάθλημα - «Μπεργκ» και «Σέρχιο Ράμος» - «Σεισμός» στο Καραϊσκάκη
| 2018-11-29 10:05:00

«Βόμβες» Μαρινάκη, φουλ για πρωτάθλημα - «Μπεργκ» και «Σέρχιο Ράμος» - «Σεισμός» στο Καραϊσκάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
«Βόμβες» Μαρινάκη, φουλ για πρωτάθλημα - «Μπεργκ» και «Σέρχιο Ράμος» - «Σεισμός» στο Καραϊσκάκη

Χρήμα για «killer», ταλεντάρα για στόπερ. Θα πέσουν τα τσιμέντα…

Η απόκτηση σέντερ φορ αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό ενόψει Γενάρη. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει έναν κλασικό γκολτζή που θα έρθει για να λύσει το φετινό πρόβλημα δυστοκίας και η «ερυθρόλευκη» διοίκηση εδώ και καιρό ψάχνει στην αγορά για έναν επιθετικό εγνωσμένης αξίας.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται στον Πειραιά να προχωρήσουν ακόμα και σε κανονική μεταγραφή στράικερ, να αγοράσουν, δηλαδή, παίκτη για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ξοδεύοντας ένα σημαντικό ποσό, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 3 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr.

Εξάλλου, όπως σας γράφαμε και χθες, η πιθανή αποχώρηση του Γιάγια Τουρέ μπορεί να φέρει εξοικονόμηση αρκετών χρημάτων, τα οποία η ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να διαθέσει για την απόκτηση ενός ικανού σέντερ φορ.

Πάντως, αυτός δεν πρόκειται να είναι ο... Μάρκους Μπεργκ, όπως φημολογείται τελευταία. Μπορεί όντως στο λιμάνι να ψάχνουν έναν στράικερ με τα χαρακτηριστικά του Σουηδού, ωστόσο το συγκεκριμένο όνομα δεν απασχολεί τους Πειραιώτες και τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει πέσει στο τραπέζι.  

Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, η οποία παραμένει στην επικαιρότητα. Η Μαρσέιγ υπολογίζει τον Έλληνα φορ, δεν ψάχνει παράλληλα για φορ στην αγορά, οπότε οι φήμες που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό μάλλον εξυπηρετούν επικοινωνιακά συμφέροντα. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, ο διεθνής στράικερ είναι μια πανάκριβη λύση για τον Γενάρη για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Και... Σέρχιο Ράμος

Την ίδια στιγμή, στο λιμάνι φαίνεται πως κοιτάζουν και για την απόκτηση ενός στόπερ. Ο Γιασίν Μεριά δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο Ρόντερικ Μιράντα δε θεωρείται πρώτη λύση, ενώ και ο Δημήτρης Νικολάου, αν μείνει στο ρόστερ, είναι για μία συμπληρωματική επιλογή. Επομένως, στον Πειραιά θέλουν έναν ακόμα αμυντικό πρώτης γραμμής για να πλαισιώσει τους βασικούς αυτή τη στιγμή Γιάγκος Βούκοβιτς και Παπ Αμπού Σισέ.

Κάπως έτσι προκύπτει και το ενδιαφέρον για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς της Παρτιζάν, το οποίο αναδεικνύει σήμερα πρωτοσέλιδα η εφημερίδα «Πρωταθλητής». Όντως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 19χρονου αμυντικού, ο οποίος θεωρείται πολυτάλαντος, μιας και ήδη έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις (στόπερ, δεξί μπακ, αμυντικό χαφ), ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι  πως οι Σέρβοι τον παρουσιάζουν με τον Σέρχιο Ράμος.

Πάντως, δεν είναι εύκολη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός άσος ανανέωσε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο έως το 2021, κάτι που σημαίνει ότι πωλείται ακριβά από την Παρτιζάν. Παράλληλα, ο παίκτης φέρεται να ανήκει σε συνεργάτη του Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος δε διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τους Πειραιώτες. Βέβαια, η Παρτιζάν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα κι αυτό μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αν αποφασιστεί να γίνει επίσημη κίνηση για τον συγκεκριμένο παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιστρέφει στα μεγάλα deals - Κόλπο-γκρόσο Μαρινάκη με τον παιχταρά - Έρχονται εκατομμύρια;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags