Facebook Pixel Τρελές «καταγγελίες»: Αυτοί «χτύπησαν» την ΑΕΚ - Τους «καθαρίζει» ο Μελισσανίδης;
| 2018-11-29 11:26:00

Τρελές «καταγγελίες»: Αυτοί «χτύπησαν» την ΑΕΚ - Ποιος ανέβασε το πανό; - Τους «καθαρίζει» ο Τίγρης;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελές «καταγγελίες»: Αυτοί «χτύπησαν» την ΑΕΚ - Ποιος ανέβασε το πανό; - Τους «καθαρίζει» ο Τίγρης;

Δε σώζεται έτσι στην UEFA. Τι έγινε στην εξέδρα. Bγήκαν ονόματα...

Δύο ημέρες μετά τα θλιβερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ και γράφονται, ακόμα και πρωτοσέλιδα (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), απίστευτα πράγματα γι’ αυτούς που προκάλεσαν τα τρομερά επεισόδια. Τι κι αν έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι για μια ακόμα φορά, τι κι αν η ΑΕΚ, η οποία έχει δικό της μερίδιο ευθύνη για όσα έγιναν στο γήπεδο, κινδυνεύει με εξοντωτικές ποινές, υπάρχει η άποψη ότι όλα έγιναν βάσει «οργανωμένου σχεδίου». Και πως η Ένωση έπεσε «θύμα» κάποιων που ήθελαν να την πλήξουν και εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα.

Ακόμα κι έτσι να είναι, όμως, η εικόνα που έκανε το γύρο του πλανήτη με τις μολότοφ μέσα στις κερκίδες, το άγριο ξύλο και τα αίματα δεν αλλάζει και κυρίως με αυτή την επιχειρηματολογία, ότι, δηλαδή, υπήρχαν «ρουφιάνοι» που εξέθεσαν την ομάδα, η ΑΕΚ δεν έχει καμία απολύτως τύχη όταν κληθεί να απολογηθεί στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της UEFA.

Βεβαίως, πέρα από την ομάδα και την αστυνομία, οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν κι αυτοί τη δική τους ευθύνη, καθώς, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν σε θέση να περιφρουρήσουν τα ακραία στοιχεία που λέγεται πως εισχώρησαν ανάμεσά τους. Από την άλλη, υπάρχει και η περίπτωση του επίμαχου πανό (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), το οποίο δεδομένα θα φέρει τιμωρία στην ΠΑΕ και για το οποίο, φυσικά, δεν έχει γίνει κανένας λόγος στα «κιτρινόμαυρα» Μέσα. Ένα πανό που αναρτήθηκε μέσα στον «πυρήνα» των οπαδών της ΑΕΚ, εκεί που μοιάζει απίθανο να εισχώρησαν άλλα στοιχεία και να πήραν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Όπως και να έχει, αυτό που παρουσιάζει τώρα μεγάλο ενδιαφέρον είναι ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης με τους ταραξίες, των οποίων τα πρόσωπα έχουν φωτογραφηθεί και υπάρχουν στα αρχεία. Ακόμα και το όνομα αυτού που πέταξε τη μολότοφ στην κερκίδα των οπαδών του Άγιαξ κυκλοφορεί από χθες στο Facebook. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν η ΠΑΕ θα κάνει το βήμα μπροστά για να εντοπίσει όσους προκάλεσαν τόσο μεγάλη ζημιά στο σύλλογο. Εξάλλου, η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη ότι «απέτυχα με τους οργανωμένους» ίσως φέρει εξελίξεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Έτσι τη γλιτώνει η ΑΕΚ - Αυτός τη σώζει - Όλα τούμπα από αποκάλυψη-φωτιά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags