Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επεφύλασσε εκπλήξεις στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι. Ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε στον πάγκο τον Βαρέλα για να ξεκινήσει τον Χατσερίδη στην άμυνα.

Παράλληλα, εκτός έμειναν οι Πέλκας Μπίσεσβαρ, με τους Σάκχοφ και Ελ Καντουρί να παίρνουν θέση στην ενδεκάδα, ενώ εντύπωση προκάλεσε η επιλογή του Λουτσέσκου να συμπεριλάβει κανονικά τον Ουάρντα στην αποστολή.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με σχηματισμό 4-2-3-1 και τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Μάτος, Χατσερίδης, Κρέσπο και Βιεϊρίνια αποτελούν την τετράδα της άμυνας από δεξιά προς αριστερά, ενώ οι Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Σάκχοφ (σ.σ. υπάρχει η πιθανότητα ο Ουκρανός να παίξει στο πλευρό των δύο αμυντικών χαφ σε σχηματισμό 4-3-3), ο Ελ Καντουρί θα κινηθεί στα δεξιά, ο Ζαμπά στα αριστερά και ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Χατσερίδης, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς.

Στον πάγκο: Ρέι, Βαρέλα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ακπόμ, Ουάρντα, Κάνιας.

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr