Facebook Pixel To σενάριο της χρονιάς με Μπακασέτα και Παναθηναϊκό - Πόσα πρέπει να «σκάσει» ο... Παιρόζ!
| 2018-11-30 14:13:00

To σενάριο της χρονιάς με ΠΑΟ και ΑΕΚ - Της «κλέβει» παικταρά; - Πόσα πρέπει να «σκάσει» ο... Παιρόζ

του Νίκου Στεργίου
To σενάριο της χρονιάς με ΠΑΟ και ΑΕΚ - Της «κλέβει» παικταρά; - Πόσα πρέπει να «σκάσει» ο... Παιρόζ

Κυκλοφορεί κάτι που... δεν υπάρχει. Με προσοχή το «κλικ». 

Ένα πραγματικά απίστευτο σενάριο έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες στον Τύπο (δείτε σχετική αναφορά της «Πράσινης»  ΕΔΩ), σύμφωνα με το οποίο ο Τάσος Μπακασέτας αποτελεί, ή μπορεί να αποτελέσει, στόχο του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που αποχωρεί από την ΑΕΚ.

Βεβαίως, κάτι τέτοιο μοιάζει για την ώρα εξωπραγματικό, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με «βαρύ» συμβόλαιο, το οποίο οι «πράσινοι» δεν μπορούν με τίποτα να καλύψουν, ακόμα κι αν τα δεδομένα αλλάξουν διοικητικά με την είσοδο του Παϊρόζ Πιενγκγμποσάντ.

Ο Έλληνας άσος έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη φέτος και θέλει να τις εξαργυρώσει με αποδοχές που θα ξεκινούν από τις 600.000 ευρώ ετησίως. Χρήματα τα οποία δεν… παίζουν για φέτος στον Παναθηναϊκό και με τα οποία αρκεί να αναφέρουμε πως καλύπτονται τουλάχιστον 6-7 νεαροί παίκτες από το υπάρχον ρόστερ.

Ακόμα κι αν το όνομα του Τάσου Μπακασέτα πέσει στο τραπέζι για το καλοκαίρι και αποτελέσει τότε ένα μεγάλο στόχο μιας πιθανής νέας διοίκησης, οι πιθανότητες για το Τριφύλλι θα είναι και πάλι ελάχιστες. Κι αυτό γιατί ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει αποκλειστικά στο μυαλό του τη μεταγραφή στο εξωτερικό. Αυτό είναι το όνειρό του κι αυτό έχει ζητήσει από τους μάνατζερ. Και έχει σοβαρή προοπτική να το πετύχει με βάση τις φετινές του εμφανίσεις. 

Γίνεται επομένως αντιληπτό ότι ο Παναθηναϊκός -και μάλλον οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα- δεν μπορεί να «χτυπήσει» σε αυτή τη φάση τον άσο της ΑΕΚ. Χωρίς, βέβαια, να αποκλείεται να γίνει η κάποια έκπληξη, αν και εφόσον ο παίκτης δε βρει αυτό που θέλει εκτός συνόρων και αναγκαστεί να ρίξει το κασέ του για ομάδα της Superleague. Κάτι που, για την ώρα τουλάχιστον, είναι η απίθανη εξέλιξη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μήνυμα-έκπληξη «τελειώνει» τον Μαρίνο - Θα κάνει την... τρέλα ο Τίγρης; - Top όνομα φεύγει... τσάμπα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags