Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αποκάλυψη»-ΣΟΚ: «Τελειώνουν» άλλοι τρεις από ΑΕΚ - Τους έβγαλαν στη φόρα, κανείς δεν πήρε χαμπάρι
| 2018-11-30 17:31:00

«Αποκάλυψη»-ΣΟΚ: «Τελειώνουν» άλλοι τρεις από ΑΕΚ - Τους έβγαλαν στη φόρα, κανείς δεν πήρε χαμπάρι

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Αποκάλυψη»-ΣΟΚ: «Τελειώνουν» άλλοι τρεις από ΑΕΚ - Τους έβγαλαν στη φόρα, κανείς δεν πήρε χαμπάρι

Τσουνάμι σαρώνει τα πάντα στην Ένωση. Απίστευτη δημόσια «επίθεση».

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ώρας», το οποίο κάνει πρωτοφανή «επίθεση» στους παίκτες της ΑΕΚ που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι με μεταγραφή.

«Δεν έδωσαν τίποτα στα κρίσιμα οι μεταγραφές», αναφέρει στο κεντρικό της θέμα η «κιτρινόμαυρη» εφημερίδα (δείτε το ΕΔΩ), κάνοντας ειδική αναφορά στους Λούκας Μπογέ, Εζεκιέλ Πόνσε και Μάριο Οικονόμου, παρουσιάζοντας με στατιστικά την προσφορά τους στην ομάδα.

Προφανώς και δεν είναι τυχαίο το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, σε μια περίοδο που άπαντες στην ΑΕΚ κρίνονται αυστηρά, ήδη έγινε η πρώτη «εκκαθάριση» με τρεις βασικούς παίκτες (Αντρέ Σιμόες, Βασίλη Λαμπρόπουλο, Τάσο Μπακασέτα), ενώ έχει διαμηνυθεί πως από τώρα θα «χτιστεί» η ομάδα για τη νέα σεζόν.

Γίνεται αντιληπτό, δηλαδή, ότι από τους συγκεκριμένους παίκτες δεν υπάρχει ικανοποίηση και σε αυτό το «γκρουπ» πρέπει να μπει μία ακόμα κίνηση του περασμένου καλοκαιριού, ο Άλεφ. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα, άλλωστε, όλων αυτών των παικτών είναι ότι αποκτήθηκαν δανεικοί από τις ομάδες τους με οψιόν αγοράς. Από 6 εκατ. ευρώ έχουν οι δύο Αργεντινοί, 1,8 εκατ. ευρώ ο Βραζιλιάνος μέσος και 900.000 ευρώ ο Έλληνας αμυντικός.

Πάντως, για τον Μάριο Οικονόμου τα δεδομένα φαίνεται πως δεν είναι τα ίδια, καθώς οι Κιτρινόμαυροι υποστηρίζουν πως θα κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν από την Μπολόνια. Προφανώς παίζει ρόλο στην περίπτωσή του πως είναι Έλληνας και ότι δεν έχει μεγάλο κόστος αγοράς.

Όσον αφορά, όμως, τους υπόλοιπους τρεις, αν δεν αλλάξουν την εικόνα τους στο επόμενο διάστημα, πολύ δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση για την παραμονή τους στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Ειδικά από τη στιγμή που οι ρήτρες είναι τόσο υψηλές για τα δεδομένα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Κάτι που σημαίνει, βεβαίως, πως το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται μεγάλο κύμα αποχωρήσεων στην Ένωση, αν συνυπολογίσουμε τους παίκτες που ήδη «τελείωσαν», αλλά και τις πιθανές πωλήσεις που αναμένονται με βάση το ενδιαφέρον που υπάρχει αυτή τη στιγμή από ξένες ομάδες (βλέπε Βασίλη Μπάρκα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μήνυμα-έκπληξη «τελειώνει» τον Μαρίνο - Θα κάνει την... τρέλα ο Τίγρης; - Top όνομα φεύγει... τσάμπα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags