Facebook Pixel Φεύγει από τον Πανιώνιο ο Σπιριντόνοβιτς
| 2018-12-02 10:30:00

Μπάχαλο με top όνομα της Superleague - Τα βροντάει και φεύγει; - Τρελές φήμες ανάβουν φωτιές

Sportdog Team
Μπάχαλο με top όνομα της Superleague - Τα βροντάει και φεύγει; - Τρελές φήμες ανάβουν φωτιές

Όλη η αλήθεια για τον παικταρά και την επόμενη ομάδα του.

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν τον Γενάρη στον Πανιώνιο, παρότι η ομάδα έχει βρει τα πατήματά της το τελευταίο διάστημα (εξαίρεση το ματς με την ΑΕΛ) και ο Ζοσέ Ανιγκό την ισορροπία τόσο εντός αποδυτηρίων όσο και στο γήπεδο. 

Οι Κυανέρυθροι πριν από λίγες ημέρες πούλησαν τον Μασούρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος από 1η Ιανουαρίου θα φοράει τα ερυθρόλευκα, ωστόσο μέχρι το τέλος του χρόνου δεν αποκλείεται να χάσουν κι άλλον βασικό ποδοσφαιριστή τους!

Πρόκειται για τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος κάνει μία εξαιρετική σεζόν και το όνομά του ήδη έχει εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια με τους «μεγάλους» της Σούπερ Λιγκ, με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό (για το επόμενο καλοκαίρι λόγω των περιορισμών) να έχουν… ακουστεί περισσότερο.

Ο 25χρονος εξτρέμ των Κυανέρυθρων, παρά τις συζητήσεις που έχουν γίνει, είναι αποφασισμένος να φύγει τον Γενάρη και μάλιστα πιέζει με κάθε τρόπο για να φύγει ως ελεύθερος!

Κάποιοι μάλιστα «χρεώνουν» την απουσία του από τις τελευταίες προπονήσεις σε αυτό το γεγονός, αν και η επίσημη ενημέρωση κάνει λόγο για μικροτραυματισμό. Μάλιστα, λόγω και της τελευταίας… ξαφνικής εξαφάνισής του, έχει χάσει και τη θέση του στην ενδεκάδα. 

Ο Σπιριντόνοβιτς πάντως εμφανίζεται αποφασισμένος να αλλάξει φανέλα το νέο έτος και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr ήδη έχει στα χέρια του κάποιες προτάσεις, μόνο όμως από το εξωτερικό, καθώς από την Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Ο Αυστριακός θα πιέσει τις επόμενες ημέρες για να μπορέσει να φύγει στο… τζάμπα, ωστόσο στον Πανιώνιο για την ώρα ούτε που συζητούν αυτό το ενδεχόμενο. Άλλωστε και το καλοκαίρι που του είχαν βάλει «πωλητήριο» , είχαν θέσει ως τιμή εκκίνησης τις 400.000 ευρώ

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει και ένα μικρό μπέρδεμα με το συμβόλαιό του, καθώς ο Πανιώνιος όταν τον έφερε στην Ελλάδα είχε ανακοινώσει πως είναι τριετές, δηλαδή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο δημοσιεύματα τις προηγούμενες ημέρες έκαναν λόγο πως μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags