Facebook Pixel Τι συμβαίνει με Βράνιες, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
| 2018-12-02 15:00:00

Θα «πέσει» η Τούμπα μ’ αυτή την κίνηση - «Αρπάζει» τον... ΑΕΚτζή ο Σαββίδης; - Θα γίνει χαμός!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Θα «πέσει» η Τούμπα μ’ αυτή την κίνηση - «Αρπάζει» τον... ΑΕΚτζή ο Σαββίδης; - Θα γίνει χαμός!

Τι συμβαίνει με όνομα-φωτιά; Παίζει να πάει στον ΠΑΟΚ;

Η παρουσία του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ αναμένεται να είναι βραχύβια, αφού στη βελγική ομάδα «βράζουν» με τα καμώματα του πρώην άσου της ΑΕΚ.

Ο Βόσνιος αμυντικός αποκτήθηκε με 3.2 εκατ. ευρώ για να κάνει τη διαφορά στην άμυνα της Άντερλεχτ, ωστόσο οι μέτριες εμφανίσεις του και ορισμένες ανόητες αποβολές του παίκτη έγιναν αιτία προβληματισμού. Ήρθε και η πρόσφατη ανάρτησή του για τα επεισόδια στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Άγιαξ, που έκανε τον Βράνιες «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της Άντερλεχτ.

Οι Βέλγοι φέρονται να έχουν πάρει την απόφαση να παραχωρήσουν τον διεθνή άσο στην προσεχή μεταγραφική περίοδο (παρότι ζήτησε συγγνώμη για την ανάρτηση), γεγονός που ανοίγει ξανά την κουβέντα για το μέλλον του παίκτη.

Με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, το όνομα του Βράνιες συνδέεται ξανά με τον ΠΑΟΚ, όπως ακούγεται στη μανατζερική «πιάτσα». Άλλωστε, θυμίζουμε ότι ο παίκτης πριν λίγο καιρό είχε διαδικτυακές συνομιλίες με τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος ουσιαστικά του απηύθυνε πρόσκληση να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Δικεφάλου.

Βέβαια, το θέμα δεν είναι τόσο απλό, μιας και ο Βόσνιος άσος δεν είναι φθηνή περίπτωση, ενώ το γεγονός ότι δεν σταματά να δηλώνει φανατικός οπαδός της ΑΕΚ ίσως παίξει τον ρόλο του.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Βράνιες είναι προς πώληση, αποτελεί «αδυναμία» του Γιώργου Σαββίδη και ταυτόχρονα ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ψάξει για κεντρικό αμυντικό, αφού δεν του έχει βγει ο Χατσερίδης. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις υπερβάσεις για να ενισχύσει τον Δικέφαλο στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται η βόμβα να σκάσει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags