Facebook Pixel Τι ισχύει για Ολυμπιακό και Ντιαλό - Μπέρδεμα με Σα, «διώχνει» Κούτρη ο Τσιμίκας
| 2018-12-03 12:42:00

Όνομα που κάνει σάλο για φορ στον Ολυμπιακό - Παίρνει «Ρομπέρτο» ο Μαρινάκης; - Ποιος «τρώει» ποιον…

του Παναγιώτη Νικολάου
Όνομα που κάνει σάλο για φορ στον Ολυμπιακό - Παίρνει «Ρομπέρτο» ο Μαρινάκης; - Ποιος «τρώει» ποιον…

«Τρελό» δημοσίευμα και χοντρό παιχνίδι στον «άσσο». Όλα εδώ.

H oνοματολογία καλά κρατεί στον Ολυμπιακό σχετικά με τον φορ που θα αποκτηθεί τον Γενάρη, αν και δεν επικρατεί ο… χαμός των προηγούμενων ημερών. Κάτι που, βεβαίως, αποδεικνύει ότι τα ονόματα που ήρθαν στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες τις προηγούμενες μέρες δεν ήταν οι πραγματικοί στόχοι, όπως σας γράφαμε και χθες.

Όπως «πραγματικός» στόχος δεν μπορεί να είναι και ο Χαμπίμπ Ντιαλό της Μετς, τον οποίο αναφέρει σήμερα στο πρωτοσέλιδό του το «Φως» (δείτε το ΕΔΩ). Πρόκειται αυτή τη στιγμή για ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Γαλλία, με εκπληκτικές εμφανίσεις που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων. Η τιμή του 23χρονου Σενεγαλέζου είναι ήδη… απλησίαστη για την Ελλάδα, ενώ ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Τι ισχύει για Σα

Στο μεταξύ, όσον αφορά τα νέα δημοσιεύματα σχετικά με την κίνηση του Ολυμπιακού να αγοράσει τον Ζοσέ Σα από την Πόρτο, αξίζει να επισημάνουμε ξανά ότι είναι μια περίπλοκη υπόθεση, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν υπάρχει όντως ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιο του Πορτογάλου γκολκίπερ και ποιο είναι το ύψος αυτής. Συν του ότι όσο ο 25χρονος τερματοφύλακας κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, ειδικά στην Ευρώπη, αυξάνει τις πιθανότητες η Πόρτο να τον πάρει πίσω.

Βέβαια, αν όντως στον Πειραιά θέλουν να αποκτήσουν τον Ζοσέ Σα, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να το κάνουν σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν. Θυμίζουμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ξοδέψει κάποτε σχεδόν 6 εκατ. ευρώ για την αγορά του Ρομπέρτο.

«Διώχνει» Κούτρη ο Τσιμίκας;

Σχετικά με τα νέα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Λεονάρντο Κούτρη από την Αγγλία (Νιουκάστλ), είναι αλήθεια, όπως σας γράφαμε και πρόσφατα, πως στον Ολυμπιακό σκοπεύουν να δουλέψουν την πώληση του νεαρού άσου, ενόψει καλοκαιριού πάντα. Πολλά, όμως, θα εξαρτηθούν από την ανανέωση του Κώστα Τσιμίκα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2020 κι ακόμα δεν έχει ανανεωθεί.

Αν υπογράψει νέα συμφωνία, τότε οι συζητήσεις για την παραχώρηση του Λεονάρντο Κούτρη θα προχωρήσουν πιο εύκολα, μιας και στον Πειραιά δε θέλουν να πάρουν το ρίσκο να κρατήσουν δύο παίκτες, που στην ουσία αποτελούν το ίδιο πρότζεκτ (νεαροί Έλληνες με μεταπωλητική αξία), με τον κίνδυνο ο ένας να «καεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεχάστε όσα διαβάζετε - Αυτός είναι φορ για Ολυμπιακό - Τινάζει τα δίχτυα - Είναι ήδη στο Ρέντη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags