Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες-φωτιά από Θεσσαλονίκη: «Μπερδεύτηκε ο διαιτητής - Ήταν τραβηγμένο - Δεν το περίμενα από Δώνη»
| 2018-12-03 17:33:00

Ατάκες-φωτιά από Θεσσαλονίκη: «Μπερδεύτηκε ο διαιτητής - Ήταν τραβηγμένο - Δεν το περίμενα από Δώνη»

του Γιώργου Κτενά
Ατάκες-φωτιά από Θεσσαλονίκη: «Μπερδεύτηκε ο διαιτητής - Ήταν τραβηγμένο - Δεν το περίμενα από Δώνη»

Ρεπόρτερ του Άρη «τα χώνει» άγρια. Τι έγινε με τον Χατζηγιοβάνη;

Τραβηγμένα θεωρεί ο Αλέξης Σαββόπουλος τα δύο πέναλτι που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, στο ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, όπως ανάφερε σε δηλώσεις του στο sportdog.

Ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ των Κίτρινων σχολίασε, ακόμα, ότι ο Μπουζούκης έκανε βουτιά στη φάση με τον Σιώπη, ενώ σχολίασε την απόφαση του Χατζηγιοβάνη να πάει και να πανηγυρίσει μπροστά από τους οπαδούς του Άρη.

Αναφέρθηκε και στην αντίδραση του Γιώργου Δώνη μετά το 1-0 του Άρη, αλλά και στο ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Ολυμπιακός για τους Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα.  

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτό αισθάνθηκα μετά το 1-1 του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Γιατί ο Άρης τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τον Ολυμπιακό, που είναι επίσης μεγάλες ομάδες, ήταν ανταγωνιστικός και δικαιούνταν κάτι περισσότερο. Ειδικά χθες θα έπρεπε να είχε καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι, με τις κόντρα επιθέσεις που έβγαλε. Δεν κατάφερε, όμως, να τελειώσει κάποια φάση και να κάνει το 2-0, με αποτέλεσμα να μην κλειδώσει το τρίποντο», ήταν το αρχικό σχόλιο του Α. Σαββόπουλου στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τα πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής:

«Το πρώτο πέναλτι είναι ok. Τα άλλα δύο, όμως, είναι τραβηγμένα. Στο δεύτερο που κέρδισε ο Άρης, νομίζω ότι μάλλον μπερδεύτηκε ο διαιτητής και δεν είχε καλή οπτική επαφή. Τραβηγμένο είναι και το πέναλτι που έδωσε στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μπουζούκης κάνει βουτιά σε αυτή τη φάση. Ειδικά στο χρονικό σημείο που το έδωσε».

Πώς είδες την κίνηση του Χατζηγιοβάνη να πάει και να πανηγυρίσει μπροστά από τους οπαδούς του Άρη, μετά το γκολ που πέτυχε.

«Προφανώς γι' αυτό αντίκρισε και την κίτρινη κάρτα, σίγουρα κάτι είπε. Αλλά ο κόσμος του Άρη έχει δείξει αυτοσυγκράτηση όπου και αν έχει πάει φέτος. Ειδικά όταν όλα τα ντέρμπι του στράβωσαν, πολύ περισσότερο χθες που στο 93ο λεπτό είδε να χάνονται δύο βαθμοί. Η παρουσία του κόσμου του Άρη είναι παράδειγμα προς όλους. Επέστρεψε όπως πρέπει ο Άρης, κρίμα για αυτή την ομάδα, για τη συσπείρωση που έχει κ.λπ., να μην βρίσκεται στην πεντάδα».

Πώς σχολιάζεις το ξέσπασμα του Γιώργου Δώνη μετά το 1-0 από τον Άρη;

«Δεν μου προκαλεί εντύπωση. Αλλά από 2-3 προπονητές που έχω σε εκτίμηση, όπως ο Δώνης, ο Ουζουνίδης, ο Παντελίδης, που θεωρώ τους καλύτερους Έλληνες προπονητές αυτή τη στιγμή, περιμένω άλλη στάση και θεώρηση στα πράγματα. Πρέπει να δείχνουν ότι είναι κάτι διαφορετικό. Θα ήθελα να είναι πιο προσεκτικοί».

Τέλος, θα ήθελα να μου πεις δύο λόγια για τους Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα, που φαίνεται ότι ενδιαφέρουν κι άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες.

«Ο Γκαρσία είναι δανεικός από τη Λας Πάλμας, με συγκεκριμένη ρήτρα για την απόκτησή του, που δεν είναι μικρή. Ο Άρης πατάει στο γεγονός ότι του έδωσε την ευκαιρία για να γίνει βασικός, να σκοράρει και ο παίκτης είναι πολύ ικανοποιημένος εδώ. Στον Άρη ξέρουν ότι δεν είναι φαβορί για να τον κρατήσουν, ο συγκεκριμένος παίκτης είναι για να παίζει σε κορυφαίο πρωτάθλημα. Αλλά ο Άρης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Ευρύτερα ο παίκτης έχει παίκτες στο ρόστερ του, που θα μπορούσαν απασχολήσουν μεταγραφικά. Όπως ο Σιώπης, ο Μπρούνο Γκάμα, ο Βέλεθ. Υπήρξε και για τον Μπρούνο Γκάμα ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό πριν από ένα διάστημα, αλλά από τότε τίποτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags