Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έσπασε» το δίπολο Ρονάλντο-Μέσι - Στον Μόντριτς η η Χρυσή Μπάλα! - Ποια θέση πήρε ο Αργεντινός
| 2018-12-03 23:38:00

«Έσπασε» το δίπολο Ρονάλντο-Μέσι - Στον Μόντριτς η η Χρυσή Μπάλα! - Ποια θέση πήρε ο Αργεντινός

Sportdog Team
«Έσπασε» το δίπολο Ρονάλντο-Μέσι - Στον Μόντριτς η η Χρυσή Μπάλα! - Ποια θέση πήρε ο Αργεντινός

Ιστορικό επίτευγμα από τον σπουδαίο Κροάτη.

Φέτος ήταν η χρονιά του και κανείς δεν μπορούσε να του στερήσει αυτό το βραβείο!

Ο φοβερός και τρομερός Λούκα Μόντριτς έγραψε ιστορία, κατακτώντας τη "Χρυσή Μπάλα" για το 2018, σπάζοντας μετά από 10 χρόνια την κυριαρχία των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, που είχαν μοιραστεί το βραβείο από πέντε φορές.

Ο Μόντριτς επιβραβεύτηκε για την προσφορά του στην 3η συνεχόμενη κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον τίτλο του MVP του Μουντιάλ 2018,στο οποίο η Κροατία έφτασε μέχρι τον τελικό.

Από εκεί και πέρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν δεύτερος φέτος, ενώ ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα πέμπτος, με τους Αντουάν Γκριζμάν και Κιλιάν Μπαπέ να καταλαμβάνουν αντίστοιχα την τρίτη και τέταρτη θέση.

Όσον αφορά την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν κατά σειρά οι Μοχάμεντ Σάλαχ, Ραφαέλ Βαράν, Εντέν Αζάρ, Κέβιν Ντε Μπράιν και Χάρι Κέιν.

Την πρώτη «Χρυσή Μπάλα» στην κατηγορία των Γυναικών κατάκτησε η Άντα Χέργκερμπεργκ, από τη Νορβηγία. Ο Κιλιάν Μπαπέ πρώτευσε στο επίσης νέο βραβείο «Κοπά», για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του 2018.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags