Facebook Pixel Τρομερό «ξέσπασμα» Λιβάγια - «Άφωνοι» στην ΑΕΚ - «Έφαγε» και τον Μάνταλο
| 2018-12-04 15:12:00

Τρομερό «ξέσπασμα» Λιβάγια - «Άφωνοι» στην ΑΕΚ - «Έφαγε» και τον Μάνταλο - «Τρελαμένος» ο Τίγρης

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρομερό «ξέσπασμα» Λιβάγια - «Άφωνοι» στην ΑΕΚ - «Έφαγε» και τον Μάνταλο - «Τρελαμένος» ο Τίγρης

Τσίτα τα γκάζια από τον Κροάτη. Άφαντος ο αρχηγός. Φοβερά πράγματα!

Το πρόσωπο του αγώνα στη νίκη της ΑΕΚ επί της Ξάνθης ήταν σίγουρα ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος επέστρεψε μετά από καιρό στις μεγάλες εμφανίσεις, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα γκολ σπάνιας κλάσης.

Το αγωνιστικό αυτό ξέσπασμα του Κροάτη άσου ικανοποίησε άπαντες μέσα στην ομάδα, καθώς γνωρίζουν όλοι ότι ο διεθνής επιθετικός είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να «σηκώσει» όλη την ομάδα με τις ικανότητές τους.

Εξάλλου, όλο το προηγούμενο διάστημα επιχειρήθηκε τόσο από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όσο κι από άλλους ανθρώπους του συλλόγου, να ανεβάσουν ψυχολογικά τον Μάρκο Λιβάγια, προκειμένου να αφήσει πίσω την αποβολή που γνώρισε στο ματς με τον Άγιαξ και να ανακάμψει άμεσα στο γήπεδο.

Φαίνεται, λοιπόν, πως σε μεγάλο βαθμό αυτό το κατάφεραν στην ΑΕΚ, καθώς ο Κροάτης απέναντι στην Ξάνθη έδειξε πολύ απελευθερωμένος και κατάφερε έπειτα από μεγάλο διάστημα να ξεδιπλώσει αρκετό από το πλούσιο ταλέντο του.

Σε αντιδιαστολή, μάλιστα, με τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος δείχνει ακόμα «ήρεμος» στα αποδυτήρια της ομάδας, κάτι που βγαίνει και μέσα στο χορτάρι, μιας και ο Έλληνας άσος παραμένει εκτός φόρμας.  

Άλλωστε, μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε μια μεγάλη επένδυση στο πρόσωπο του Μάρκο Λιβάγια, με αποτέλεσμα οι απαιτήσεις από τον Κροάτη να είναι πολύ υψηλές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Τσουνάμι» Τίγρη - Έτσι φτιάχνει τη νέα ΑΕΚ - Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται - Πρώτο «μπαμ» ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags