Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ντου» μεγαθήριων για την ταλεντάρα του ΠΑΟΚ – Έγινε… Ολυμπιακός κι έρχεται «πόλεμος»!
| 2018-12-04 21:28:00

«Ντου» μεγαθήριων για την ταλεντάρα του ΠΑΟΚ – Έγινε… Ολυμπιακός κι έρχεται «πόλεμος»!

Sportdog Team
«Ντου» μεγαθήριων για την ταλεντάρα του ΠΑΟΚ – Έγινε… Ολυμπιακός κι έρχεται «πόλεμος»!

Απίστευτα πράγματα για τον «κλεισμένο». Σαρώνει τα πάντα ο Ιβάν.

Απίθανα πράγματα έχουν γραφτεί τελευταία σχετικά με τον Δημήτρη Μελιόπουλο, τον οποίο ο ΠΑΟΚ «έκλεισε» από την Ξάνθη. Μέχρι και για ενδιαφέρον από «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αναφέρεται ότι υπήρχε για τον νεαρό αμυντικό, όπως της Μάντσεστερ Σίτι, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρόμα.

Όλα αυτά, βεβαίως, είναι τουλάχιστον υπερβολικά για έναν παίκτη που είναι μόλις 18 ετών και μετά βίας φέτος μπαίνει στη 18άδα των Αρκάδων. Ναι μεν, ο Δημήτρης Μελιόπουλος θεωρείται σημαντικό ταλέντο με όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής, όποτε πήρε ευκαιρίες, ή με τις εμφανίσεις του στις μικρές Εθνικές ομάδες, αν και αυτές συνήθως δε… συγκινούν τους σκάουτερς, ωστόσο το να αναφέρεται ότι είχε… τρελάνει όλες τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ανήκει μάλλον στη σφαίρα της φαντασίας.

Βέβαια, αυτό δεν αναιρεί ότι είναι ένας παίκτης ελπιδοφόρος που ο ΠΑΟΚ φρόντισε να «καπαρώσει» από τώρα, προλαβαίνοντας επίδοξους μνηστήρες. Όπως σας γράφαμε και χθες, άλλωστε, ο Δικέφαλος έχει αλλάξει τακτική στις μεταγραφές και, πλέον, στοχεύει στο ελληνικό στοιχείο και σε παίκτες με μέλλον για να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας.

Μάλιστα, όπως τονίζαμε σε σχετικό ρεπορτάζ, θα υπάρχει και συνέχεια στις συγκεκριμένες κινήσεις, με τον Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού να είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει τους «ασπρόμαυρους».

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειώσουμε πως η νέα πολιτική του ΠΑΟΚ στις μεταγραφές, θυμίζει πολύ… Ολυμπιακό, από την άποψη ότι και οι Πειραιώτες παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια «χτυπούν» ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Και δεν αποκλείεται, βεβαίως, να υπάρξει και η σχετική κόντρα το καλοκαίρι για κοινούς στόχους των δύο ομάδων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτη εξέλιξη με Τουρέ - Δεν τον... βλέπει ο Μαρτίνς, δεν φαντάζεστε σε ποια ομάδα υπογράφει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags