Facebook Pixel «Αυτόν» τον φορ φέρνει ο Ολυμπιακός - Μεγάλο «χτύπημα» Μαρινάκη - Υπογράφει ο Τσιμίκας
| 2018-12-05 12:39:00

«Αυτόν» τον φορ φέρνει ο Ολυμπιακός - Μεγάλο «χτύπημα» Μαρινάκη - Ποιος υπογράφει άμεσα

του Παναγιώτη Νικολάου
«Αυτόν» τον φορ φέρνει ο Ολυμπιακός - Μεγάλο «χτύπημα» Μαρινάκη - Ποιος υπογράφει άμεσα

Ευρωπαίος ή Λατίνος ο «killer»; Τι παίζεται στα μπακ; Όλα εδώ.

Νέα σενάρια αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά της Βραζιλίας για φορ, ωστόσο στην πραγματικότητα οι βασικοί στόχοι της διοίκησης είναι στην Ευρώπη.

Μπορεί η συγκεκριμένη αγορά, η οποία αρέσει πολύ και στον Πέδρο Μαρτίνς, να υπάρχει στα υπόψιν, αλλά αυτό συμβαίνει ως εναλλακτική επιλογή, καθώς η προτεραιότητα είναι να αποκτηθεί επιθετικός εγνωσμένης αξίας με εμπειρία σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σε περίπτωση που, πάντως, δε βρεθεί αυτό που ψάχνουν στον Πειραιά, τότε δεν αποκλείεται να αναζητηθεί κάποια λύση στη Λατινική Αμερική. Εκεί αγωνίζεται, άλλωστε, ο Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος απασχολεί από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ θυμίζουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Βραζιλιάνου Ντεϊβερσον, ο οποίος κάνει πολύ καλή σεζόν στην Παλμέιρας.

Στο μεταξύ, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια έτοιμη επιλογή από τον Ολυμπιακό για τη γραμμή κρούσης. Η αναζήτηση συνεχίζεται, καθώς και οι επαφές για πιθανούς στόχους, χωρίς να υπάρχει κάτι προχωρημένο. Άλλωστε, μέχρι να ανοίξει το παράθυρο για τις μεταγραφές του Γενάρη, υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η διοίκηση του Ολυμπιακού σκοπεύει να δαπανήσει αρκετά χρήματα για τη συγκεκριμένη κίνηση.

Τι συμβαίνει με Τσιμίκα

Σχετικά με το μέτωπο των ανανεώσεων, πρώτη επιλογή παραμένει σε αυτή τη φάση τώρα ο Κώστας Τσιμίκας, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2020. Έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον παίκτη, δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, ωστόσο εκτιμάται πως στο τέλος οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια. Άλλωστε, ο Έλληνας μπακ έχει κοινό μάνατζερ με τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος οδεύει προς τον Πανιώνιο, με τον Ολυμπιακό να κρατάει τον πρώτο λόγο για τον νεαρό εξτρέμ.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, αν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κώστα Τσιμίκα, τότε είναι πιθανό να πωληθεί ο Λεονάρντο Κούτρης, για τον οποίο ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικό. Κι αυτό, όμως, θα συμβεί σε ορίζοντα καλοκαιριού, καθώς δεν υπάρχει πρόθεση στο λιμάνι ενόψει Γενάρη να γίνουν αποχωρήσεις.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Bόμβες Νικολακόπουλου - Αυτοί φεύγουν από τον Ολυμπιακό - Μέσα top όνομα - Δεν είναι ο Τουρέ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags